Презентація новинок від Apple та фотожаби з Обамою і Путіним. Топ-10 позитивних новин тижня

Презентація новинок від Apple та фотожаби з Обамою і Путіним. Топ-10 позитивних новин тижня

Фото: Reuters

Традиційно ТСН.ua зібрав усі позитивні новини тижня.

Цього тижня у світі відзначили Міжнародний день грамотності. Крім того, минуло 64 роки з моменту виходу першого видання повісті Ернеста Хемінгуея "Старий і море".

Водночас з МКС повернулися астронавти після відрядження, тривалістю 172 дні, а у Бельгії оприлюднили відео новонародженого панденя.

Традиційно ТСН.ua зібрав усі позитивні новини тижня.

1. ТРЕТЄ ВЕРЕСНЯ

Вже протягом багатьох років жодне 3 вересня не минає без звичного ажіотажу навколо однойменної пісні російського виконавця Михайла Шуфутинського.

У соцмережах традиційно з'являються десятки мемів, а юзери активно кепкують із тексту пісні про "згорілі обіцянки" та "згарища горобини".

Тож, ТСН.ua теж вирішив "перегорнути календар" та зібрав кумедні коуби на відому пісню.

2. ВІДЕО НОВОНАРОДЖЕНОГО ПАНДЕНЯ

Працівники бельгійського зоопарку оприлюднили відео своєї нової мешканки. На ньому тримісячне панденя перевертається з боку на бік і намагається стати на ноги.

Панденя отримало кличку "крихітка Пі". Утім згодом для нього оберуть офіційне китайське ім'я. Це зараз роблять онлайн. І вже серед трьох варіантів, які зберуть найбільше голосів, працівники звіринця визначать остаточний.

3. НАЙДИВНІШІ ВИКЛИКИ КОПІВ

Телефонний оператор в одному з відділків поліції США розказала, що нещодавно отримала дивний дзвінок від однієї з сімей. Пара хотіла, щоб до них приїхав офіцер і посидів з їхнім сином, адже той аж ніяк не хотів їхати з батьками у відпустку.

Окрім того, жінка додала, що іноді п'яні люди телефонують, коли їм потрібне таксі, але вони не мають грошей на нього, або ж вони хочуть, щоб їх арештували, бо не мають куди піти.

4. ФОТОЖАБИ ПРО ПУТІНА ТА ОБАМУ

Зустріч поглядів президента США Барака Обами та російського лідера Володимира Путіна під час саміту Великої двадцятки у Китаї фактично стала новим мемом. Фото, на якому глави держав дивляться один на одного, стоячи фактично впритул, опублікувала агенція Reuters. Світлина швидко розлетілася у ЗМІ та соцмережах.

Користувачі Imgur навіть влаштували фотошоп-батл із нашумілим фото. Путіна та Обаму виставили на боксерський ринг, змусили обійматися та навіть злили у поцілунку.

5. ПРИНЦЕСА АВРОРА

У Мережі набирає популярності акаунт дуже красивої і доглянутої кішки на ймення Принцеса Аврора. У цієї тварини більше 80 тисяч підписників в instagram. А ще у неї є власна тіара і великий гардероб.

Блакитноока Аврора родом зі Швеції, весь свій час вона присвячує різним зйомкам і відеороликам. Ця кішка заробляє багато грошей своїм господарям на рекламі, тому вони для неї нічого не шкодують.

6. ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВИНОК APPLE

У четвер, 7 вересня, корпорація Apple провела презентацію своїх новинок, представивши дві нові моделі iPhone та бездротові навушники AirPods. Крім того, на презентації продемонстрували друге покоління смартгодинника Apple Watch, які отримали нові неймовірні можливості.

Нове покоління смартфонів від Apple традиційно представлено двома моделями - iPhone 7 та iPhone 7 Plus. До виходу легендарного смартфона, ТСН.ua зібрав усю інформацію про нього в інфографіці.

7. ПОВЕРНЕННЯ АСТРОНАВТІВ З МКС

Троє астронавтів - Джефф Вільямс, Олексій Овчінін та Олег Скрипочка - повернулися на Землю після відрядження на орбіті, яке тривало 172 дні.

Після повернення з відрядження на МКС 58-річний Джефф Вільямс став рекордсменом серед американських астронавтів за часом перебування у космосі. Він провів на орбіті 534 дні.

Фото: Reuters

8. ПЕРШІ ПЕРЕМОГИ НА ПАРАЛІМПІЙСЬКИХ ІГРАХ

У перший день Паралімпіади-2016 в Ріо-де-Жанейро збірна України взяла 9 медалей: 1 "золото", 1 "срібло" та 7 бронзових нагород.

Золоту медаль здобув плавець Євгеній Богодайко на дистанції 100 м на спині з результатом 1:10.55.

Фото: facebook.com/NationalSportsCommitteeOfTheDisabledOfUkraine

9. МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ГРАМОТНОСТІ

8 вересня у світі відзначається Міжнародний день грамотності. Це свято запровадили ще 1966 року для того, щоб відзначити важливість грамотності для кожної людини та суспільства в цілому.

ТСН.ua до Міжнародного дня грамотності розробив цікавий тест, аби перевірити, чи знаєте ви відповіді на загальні запитання.

Фото: Getty Images

10. 64 РОКИ ОДНІЙ З НАЙВІДОМІШИХ ПОВІСТЕЙ ХЕМІНГУЕЯ

8 вересня минуло 64 роки з моменту виходу першого видання повісті Ернеста Хемінгуея "Старий і море". ТСН.ua вирішив перевірити, наскільки добре ви знаєте творчість видатного американського письменника та лауреата Нобелівської премії з літератури 1954 року та Пулітцерівської премії 1953 року.

Тому, ми підготували оригінальний текст, де змішали статуси користувачів різних соціальних мереж із цитатами з повісті Хемінгуея "Старий і море". Це може здивувати, але деякі юзери ідеально копіюють стилістику письменника.

.

Повʼязані теми:

Наступна публікація