Американка відправила своє фото в різні країни і показала, як її обличчя відфотошопили

Українці внесли найбільші зміни у зовнішній вигляд дівчини

Жителька США Марія Сутард Оспіна вирішила порівняти погляди на красу у різних куточках світу та попросила фото редакторів з 21 країни відкоригувати її фото за допомогою Photoshop.

Найбільш приголомшливим стало те, що лише у трьох країнах жінку "зробили" стрункішою. Так, саме в Україні найбільше попіклувалися щодо надмірної ваги жінки та суттєво "витягнули" обличчя американки колумбійського походження. Також рішуче виправили зовнішність Марії у Мексиці. Редактор з цієї країни надав більш рожевого тону обличчю жінки та навіть "вдягнув" її у сексуальний корсет. У Латвії жінка отримала більш квадратне лице з виразними вилицями та великими очима, повідомляє The Daily Mail.

Решта країн була менш критичною щодо ваги Марії. У США Марії лише трохи витягнули обличчя, а також затемнили і випрямили волосся. Редактори з Індії трошки підправили лінію підборіддя жінки та пом'якшили тон шкіри обличчя.

У своєму блозі на ресурсі Bustle.com Марія зізнається, що не очікувала таких результатів експерименту. "Я маю визнати, що коли розпочинала цей експеримент, була практично переконана у тому, що більшість редакторів внесе докорінні зміни у мою тіло будову та вагу", - ділиться враженнями дівчина.

Редактор з Ісландії взагалі відмовився коригувати фото та заявив, що не вірить у зміну природньої краси людини за допомогою сучасних технологій.

Найчастіше змінам піддавали зачіску та макіяж. "Якщо пошукати збіги у версіях моєї фотографії, можна виокремити макіяж та зачіску. Були різні приклади: починаючи з рожевих губ і закінчуючи румунами на щоках та тінями на очах", - розповідає жінка.

Найбільших змін зачіска Марії зазнала від руки редакторів з Болгарії, Македонії та Бангладешу. Так, болгарський редактор зробив її волосся довшим, а у Македонії та Бангладеші зробили навіть два варіанти зачіски жінки. Марія помітила, що у кожній країні по різному сприймається краса жіночої зачіски. Одні редактори суттєво подовжували  волосся жінки, у той самий час інші лишали його коротким.

Марія надіслала фото з оголеними плечима з коментарем, що редактори можуть вдягнути її як їм заманеться. На подив Марії багато хто залишив її без одягу, хоча деякі коректори вирішили, що прикрити плечі все ж необхідно. 

Не зважаючи на деякі зміни у зображенні, Марія помітила тенденцію до того, що більшість учасників експерименту намагалися не вносити суттєвих корективів у її зовнішність. Тому жінка з радістю відзначає те, що мода на природню красу знову повертається.

Раніше, у мережі з'явились найгарячіші фото року з оголеними зірками.

Повʼязані теми:

Наступна публікація