Російська ведуча із п'ятим розміром грудей поскаржилася, що її називають трансвеститом

Навіть на кастинг 43-річна жінка прийшла у мережевній відвертій сукні. 

Російська ведуча прогнозу погоди з челябінського каналу Світлана Сладкова поскаржилася на невихованих шанувальників та розповіла про свій кастинг на роботу.

Сладкова стала зіркою Інтернету через відео із випусками погоди, які дівчина розкуто веде у відвертому одязі.

43-річна жінка поскаржилася, що довкола неї багато невихованих людей, які поводяться із нею неетично та називають трансвеститом. Саме через докучливих людей вона неохоче спілкується із журналістами та не веде сторінки у соціальних мережах.

"Це пов'язано з негативною реакцією на мої передачі. Знаєте, навколо дуже багато невихованих людей, неприємно буває з ними спілкуватися. Я ж перевиховувати нікого не збираюся. Загроз поки немає, але деякі поводяться неетично… Хтось пальчиком тикає, хтось регоче. Коротше, люди поводяться не дуже культурно. Пишуть різні коментарі. Наприклад, що я трансвестит, і все в цьому дусі", - розповіла Сладкова в інтерв'ю Lenta.ru.

Вона також поділилася тим, як отримала свою роботу – на кастинг прийшла випадково, а журі здивувала своїм зовнішнім виглядом.

"Навіть на відео з кастингу можна побачити, що я спочатку себе так піднесла. Я особисто бачила прогноз погоди саме так. На кастинг я теж прийшла у мереживній білій в'язаній суконці, а внизу був купальник. Інші конкурсантки були абсолютно по-іншому одягнені: звичайно, хтось із них і зовсім строго. На їхньому тлі я, звичайно, вирізнялася", - додала ведуча.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація