БДСМ-одяг та пікантна білизна. Що постить в Instagram пишногруда "колежанка" сина Януковича

За данимим мас-медіа, син утікача будуватиме квартири із моделлю Playboy. 

ЗМІ розлетілася новина про те, що син екс-президента України Віктора Януковича Олександр Янукович планує розвивати бізнес із нерухомості разом із сербською моделлю та зіркою Playboy Сораєю Вучеліч.

Дівчина відома не лише провокативними фото, але й скандалами – раніше вона планувала очолити власну політичну партію та зустрічалася із бразильським футболістом Неймаром.

На своій сторінці в соцмережі Instagram Вучеліч хизується принадами, які ледь приховує відвертий одяг, публікує фото за кермом шикарного Mercedes та постить відверті картинки. Серед її постів і скріншот новини про спільний бізнес із Януковичем-молодшим. 

 

A video posted by Sara (@sorajavucelic) onDec 31, 2016 at 4:35pm PST

Нагадаємо, раніше сербське видання Informer повідомило, що син екс-президента України Віктора Януковича Олександр Янукович, який як і батько перебуває під міжнародними санкціями, вирішив інвестувати 13 млн євро у будівництво квартир та бізнес-об'єктів у Чорногорії. Продажем нерухомості займатиметься 31-річна сербська модель та зірка Playboy Сорая Вучеліч.

Із нею Олександр Янукович познайомився торік улітку на чорногорському узбережжі, їх познайомили спільні друзі. У розмовах з'ясували, що мають спільні плани щодо інвестицій у будівництво, тож і вирішили об'єднати бізнесові інтереси.

Сама Вучеліч інформацію ні підтвердила, ні спростувала. 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація