Секс як ліки від низької самооцінки та авто майбутнього. Позитивні новини тижня

Секс як ліки від низької самооцінки та авто майбутнього. Позитивні новини тижня

ТСН.ua пригадав найвеселіші новини робочих днів.

Наприкінці робочого тижня ТСН.ua традиційно зібрав веселі та приємні новини перед вихідними. Протягом останніх семи днів, зокрема, українці дивувалися реакції президента Петра Порошенка на телефон прем'єра Гройсмана та ностальгували 1-го вересня.

Найстаріший чоловік планети

В Індонезії знайшли чоловіка, документи якого підтверджують, що йому 145 років. Це робить його найстарішим чоловіком в світі. Мбах Гото народився 31 грудня 1870 року. За його словами, він готувався до смерті ще в 1992 році. Однак, чоловік пережив усіх своїх братів та сестер, чотирьох дружин та дітей.

Секс як ліки від низької самооцінки

Мати трьох дітей Бріттані Гіббонс розповіла, як секс щодня протягом року змінив її життя. Після народження третьої дитини жінці перестало подобатися її відображення у дзеркалі й вона почала соромитися свого тіла. Тоді жінка наважилася на експеримент та почати займатися сексом зі своїм чоловіком щодня. Бріттані зазначає, що подружжя стало більш романтичним одне з одним, а через рік жінці вже стало комфортно ходити по дому лише у спідній білизні. Вона більше не здригається, коли чоловік обіймає її за талію. 

Малюк із "реготом злого генія" 

У Мережі з'явилася відеонарізка з кадрами, на яких сміється маленька дівчинка. Ролик називається "Заразливий сміх". Однак, регіт маляти не лише заразливий, а й з відтінком "маніакального сміху злого генія". 

 

Порошенко та телефон Гройсмана

У вівторок, 30 серпня, в соцмережах з'явилося фото президента Петра Порошенка та прем'єра Володимира Гройсмана, які щось уважно та трохи здивовано розглядають на телефоні. Фото було зроблене під час засідання Національної Ради реформ і одразу потрапило до Фейсбуку. Користувачі почали гадати, що саме демонстрував у своєму телефоні Гройсман, викликавши такі емоції у лідера країни.

Ми теж спробували здогадатися, що саме прем'єр показував президентові. 

 

Радянське кіно проти Голлівуду

ТСН.ua зібрав в одне відео найкращі коуби, в яких культові стрічки радянського "Мосфільму" поєднуються з всесвітньо відомими голлівудськими блокбастерами. Ролик вийшов досить довгим, але в ньому вмістилося понад 30 найбільш вдалих відеопародій.

Новий фільм про Гаррі Поттера

Чудова новина цього тижня з'явилася для "поттероманів". Кіностудія Warner Bros. має намір екранізувати книгу Джоан Ролінґ "Гаррі Поттер і прокляте дитя". Компанія веде переговори про права на використання сюжету, а на головну роль хоче запросити британця Деніела Редкліффа, який зіграв головну роль в оригінальній серії фільмів про Гаррі Поттера. За словами інсайдерів, фільм може вийти не раніше 2020 року, так як Warner Bros. вже знімає спін-офф поттеріани — трилогію "Фантастичні звірі та де їх знайти".

Найдорожча модель у світі

Імените видання Forbes опублікувало рейтинг моделей, котрі за поточний рік заробили найбільше. Лідеркою топу стала Жизель Бюндхнен. В квітні 2015-року зірка заявила про завершення кар'єри, однак продовжує співпрацювати із брендами косметики, що принесло їй цьогоріч 30,5 мільйонів доларів. На другому місці опинилася 35-річна Адріана Ліма. З 2000-го року Ліма є "ангелом" Victoria's Secret. Її заробіток склав 10,5 млн доларів.

Фото: Getty Images

Авто майбутнього

Незвичайне авто словацького винахідника AeroMobil може з'явитися у продажі вже наступного року. Машина може пролетіти близько 700 кілометрів на одному баку пального. Винахід за розмірами такий же, як і будь-яка інший легковий транспортний засіб. Злетіти AeroMobil може з асфальтової смуги, або навіть з місцевості, вкритій травою. Транспортний засіб може з'явитися у продажу вже в 2017 році.

Нові можливості Instagram

Соціальна мережа Instagram додала для своїх користувачів нові функції. Власники смартфонів тепер зможуть збільшувати зображення та відео за допомогою великого та вказівного пальців. Наразі функція доступна лише на смартфонах на базі іOS.  

Перше вересня

Так, саме цього тижня добігло свого календарного кінця літня пора. Тисячі учнів та студентів попрямували до шкіл та вишів гризти граніт науки. Для вже навчених дорослих ми підготували цікавий тест, аби перевірити, як добре ви пам'ятаєте шкільну програму.

.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація