Сексуальна блондинка з магістерською освітою розповіла, чому вирішила стати мегазіркою в порно

Дівчина сказала, що це була її давня мрія.

Відома фотомодель і порноактриса розповіла, чому повернулася спиною до перспективної кар'єри і виконала свою заповітну мрію - стала порнозіркою. Про це повідомляє Mirror.

Алікс Лінкс довго працювала, щоб отримати освіту за спеціальністю "громадські зв'язки", а потім ступінь магістра в області цифрового маркетингу. Вона закінчила коледж і університет "на відмінно".

Але корпоративний світ ніколи не подобався сексуальній блондинці, тому вона вирішила піти у порноіндустрію і стати зіркою.

26-річна актриса говорить, що вперше зрозуміла, що хоче стати актрисою, після перегляду першого порновідео. Дівчина вважає, що це найкраще рішення, яке вона зробила за все життя.

"Мої друзі знають, тільки-но я вперше побачила порножурнали Playboy, і які там гарні дівчата, я одразу захотіла стати схожою на них", - розповідає Алікс.

Як відомо, батько Алікс працює будівельником, а мати має докторський ступінь.

"Батьки сподівалися, що я закінчу коледж - я його закінчила. Тепер я займаюся тим, що мені подобається", - додала порнозірка.

Нагадаємо, нещодавно британське видання розповіло скільки людей у світі дивляться порно і скільки заробляють порнозірки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація