Сексуальна ITвниця з шостим розміром грудей. Що постить в Instagram британська модель

Жінка активно займається благодійністю, збираючи гроші для фонду, який допомагає дітям з обмеженими можливостями.

У Мережі набирає популярність сторінка відомої 30-річної британської моделі Ріан Сагден.

Жінка родом з тихого передмістя Манчестера. Ще, коли вона була звичайною дівчиною, Ріан Марі (так звучить повне ім'я моделі) чула від численних знайомих, друзів і подруг поради спробувати реалізувати себе в модельному бізнесі.

Неймовірна блондинка, незважаючи на струнку фігуру, володіє натуральним шостим розміром грудей. Свою кар'єру Ріан розпочала у відомому лондонському агентстві Саманти Бонд.

Навіть після того, як дівчина зробила перші кроки до успіху, вона все ще продовжувала працювати в маленькому рідному містечку Бєрі, виконуючи обов'язки системного адміністратора. Але в цій сфері красуня пропрацювала недовго і все таки подалася в модельну індустрію.

Перший справжній успіх у кар'єрі моделі прийшов до Сагден в 2006-му році, тоді її відверті фото опублікували одразу кілька відомих журналів як Maxim, Loaded, Zoo і Nuts. Вона навіть знялася для документального серіалу BBC під назвою "Glamour Girls". З 2007 року Ріан веде активне акторське життя і до 2012 встигла знятися у 10 фільмах.

Красуня активно займається благодійністю, збираючи гроші для фонду "Get Kids Going", який допомагає дітям з обмеженими можливостями не сумувати, а займатися спортом і вести активний спосіб життя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація