Шалена парочка під хіт про "лабутени" висміяла жахливий стан російського вокзалу

Шалена парочка під хіт про "лабутени" висміяла жахливий стан російського вокзалу

Дует пробігся вокзалом / Фото: YouTube

Хлопець з дівчиною намагалися встигнути на свій потяг.

Популярний у мережі комедійний дует "Боня та Кузьмич" записав динамічну пародію під хіт гурту "Ленінград" - "Експонат".

У відео, яке дует виклав на своєму каналі у YouTube вони висміяли жахливий стан тунелю, яким обладнаний залізничний вокзал міста Перм.

"Ми дуже любимо наше рідне місто, живемо, працюємо, займаємося "творчістю", радіємо і переживаємо за Перм. Будемо раді, якщо наше нове відео хоч трішки допоможе місту стати кращим", - підписала творча парочка нове відео.

На відео хлопець із дівчиною, вбрані за останнім "писком моди", намагаються встигнути на свій потяг, однак стикаються і труднощами, через незадовільний стан тунелю, який веде до колій.

Герої біжать, падають та поступово розстаються із елементами гардеробу, які їм заважають, однак, все одно не встигають на свій потяг.

На уїдливу пародію комедійний дует надихнула критика російського актора Станіслава Садальського, який у своєму Instagram обурився жахливим станом пермського вокзалу, передає Lenta.ru.

Нагадаємо, що раніше обраниця зірки українського боксу Володимира Кличка, Хайден Панеттьєрі перевтілилася у Крістіну Агілеру. На шоу Spike's Lip Sync Battle акторка з'явилася у білявій перуці та червоному концерті, заспівавши нашумілий хіт Агілери Lady Marmalade. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація