Шапка Савченко "а-ля Хмельницький" розбурхала користувачів соцмереж

Шапка Савченко "а-ля Хмельницький" розбурхала користувачів соцмереж

Фото: скриншот з відео

Юзери почали придумувати дотепні жарти з головного убору депутатки.

Таємні перемовини нардепа Надії Савченко з ватажками терористів "ДНР" і "ЛНР" стали однією з найбільш важливих політичних тем початку тижня.

Але не менш обговорюваною темою стала шапка Савченко, у якій вона з'явилася перед журналістами у понеділок. Користувачі соцмереж почали кепкувати з головного убору депутатки та жартома порівнювати його з шапкою Богдана Хмельницького, а саму Савченко – із гетьманом.

Нагадаємо, 11 грудня ЗМІ повідомили про таємні переговори народного депутата України Надії Савченко із ватажками терористичних угруповань "ДНР" і "ЛНР" у столиці Білорусі Мінську. Сама політик зустріч із бойовиками коментувати відмовилася.

Своєю чергою, головний "ЛНРівець" Ігор Плотницький підтвердив, що він і очільник "ДНР" Олександр Захарченко провели зустріч з нардепом Надією Савченко, під час якої обговорювали обмін полоненими за формулою "всіх на всіх".

"Це треба сприймати правильно, треба розуміти, що весь цей процес відбувається в рамках мінських переговорів", — сказав він.

У "Батьківщині" переговори свого депутата із бойовиками назвали неприпустимими. 

Пізніше Савченко підтвердила перемовини з ватажками терористів. Вона заявила, що не побачила "чорта" у Захарченку та Плотницькому.



Повʼязані теми:

Наступна публікація