Шестирічний хлопчик забив до смерті новонароджену сестру, поки вони чекали матір в авто

Шестирічний хлопчик забив до смерті новонароджену сестру, поки вони чекали матір в авто

Фото: Getty Images

За вбивство судитимуть матір.

У США шестирічний хлопчик забив до смерті свою новонароджену сестру, поки їхня мати лагодила свій мобільний телефон у сервісному центрі та залишила дітей у машині на півгодини. За вбивство судитимуть матір. Про це повідомляє Independent.

За словами поліції, поки мати залишила своїх дітей в авто та пішла ремонтувати телефон, новонароджене маля почало плакати. Шестирічний хлопчик почав бити маленьку сестру, аби вона заспокоїлася.

"Він тягав цю дитину, як ганчірну ляльку", - повідомив шериф.

Водночас він зазначив, що помилки припустилася мати, а не дитина, тому матір судитимуть за ненавмисне вбивство дитини. Двох її інших дітей наразі забрали названі сім'ї.

Повідомляється, що мати, повернувшись до авто, не одразу помітила, що дитина мертва, хоча на стелі були сліди крові. Діти нічого не сказали матері. Лише біля дому вона помітила, що новонароджене маля травмоване, однак жінка зателефонувала не до швидкої, а сусідці-медсестрі. Та, своєю чергою, констатувала смерть та викликала парамедиків.

За словами поліції, шестирічний хлопчик за розумовими здібностями перевершував свій вік. Водночас він був агресивний. Одна із сусідок розповіла, що не дозволяла своїй дитині грати з ним через його поведінку.

Школа, у якій навчався шестирічний хлопчик, повідомила, що він уже не зможе повернутися туди на навчання. Крім того, за словами шерифа, на запитання, чи усвідомлює він, що вбив сестру, хлопчик відповів невизначено.

Зазначимо, чоловік матері трьох дітей помер від раку 2011 року. Жінка витратила величезну суму грошей, аби заморозити його сперму та народити двох дітей. Вона сподівалася у майбутньому ще завагітніти.

Нагадаємо, раніше у Великій Британії школярка нарешті розповіла про те, що протягом двох років її зґвалтувало 137 педофілів. Лише трьох із них ув'язнили.

Повʼязані теми:

Наступна публікація