Сім карет швидкої приїхали на допомогу гостям секс-вечірки австралійського плейбоя

Сім карет швидкої приїхали на допомогу гостям секс-вечірки австралійського плейбоя

Сім карет швидкої приїхали на допомогу гостям секс-вечірки австралійського плейбоя

Фото: Instagram/studio_minx_salon

Деяких відвідувачів доправили до медичних закладів. 

Деякі відвідувачі скаженої вечірки австралійського магната Треверса Бейнона потрапили до лікарні з сильним алкогольним та наркотичним сп'янінням.

На допомогу відвідувачам свята приїхало сім карет швидкої допомоги, передає Mirror. Треверс, який ще відомий як Candyman, провів свою щорічну скажену вечірку у його будинку в штаті Квінсленд, що в Австралії.

Згідно з повідомленням, медпрацівники відповіли на екстрені виклики сім разів менше, ніж за три з половиною години. Через алкоголь та наркотики до лікарні були доправлені дві жінки у віці 19 та 23 років, а також 20-річний чоловік.

Окрім того, лікарі допомогли жінці, яка впала з танцювального майданчика і поранила голову та шию. Також один із відвідувачів битим склом порізав собі руку.

"Це було свято на стероїдах", – прокоментував один із гостей вечірки з назвою "Сім смертних гріхів".

 

What happens when the Candyman throws a Party. #CandymanParty #Candyman #Candyshopmansion #TraversBeynon

Видео опубликовано Travers Beynon (@candyshopmansion)Дек 4 2016 в 11:22 PST

Зауважимо, що Треверс Бейнон народився в 1972 році і є спадкоємцем тютюнової імперії, заснованої його батьком. Він відомий своїми екстравагантними вечірками та відвертими фото в Instagram з напівоголеними красунями. До слова, у чоловіка понад 640 тисяч підписників. 

Нагадаємо, 2 грудня у складському приміщенні у місті Окленд в штаті Каліфорнія в США виникла пожежа, внаслідок якої щонайменше 33 осіб були визнані загиблими, в тому числі підлітки. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація