Синє небо Плутона та бабця-"піджейка". Позитивні новини тижня

Синє небо Плутона та бабця-"піджейка". Позитивні новини тижня

Фото: NASA

ТСН зібрав Топ-10 позитивних новин перших днів жовтня.

Редакція ТСН.ua традиційно зібрала десять найбільш позитивних новин. 

1. Сенсаційне відкриття NASA: небо на Плутоні синє

Небо Плутона - синє. Про це заявили дослідники NASA. На зображеннях, котрі нещодавно отримали дослідники, видно синій серпанок на карликовій планеті на фоні чорноти космосу. Дослідники стверджують, що синє небо побачить і людина, якщо перебуватиме на Плутоні. 

Фото: NASA

2. Мережі опублікували неймовірно видовищне відео плавання китів під Північним сяйвом

Співробітник Норвезької медіакомпанії NRK Харальд Альбрігтсен зірвав джекпот, знявши одночасно два прекрасних моменти – горбатих китів, які припливли просто до берега під час Північного сяйва.

 

3. Юзерів розчулила дівчинка, яка накинулася із обіймами на татка після повернення з війни

В американському місті Колорадо-Спрінгс проходила урочиста зустріч військових, які повернулися додому. Під час церемонії маленька дівчинка Каріс Оглсбі вибігла до татуся, який вісім місяців виконував бойові завдання у південно-східній Азії, аби його обійняти.

Little girl runs to dad

Best video of the day! A little girl couldn't wait for a homecoming ceremony to end at Fort Carson before she ran to her Daddy! KKTV photojournalist Pedro Laumbach captured this awesome moment. We know you'll "like" it as much as we do in our newsroom. http://www.kktv.com/home/headlines/homecoming-331034542.html

Posted by KKTV 11 News on 6 октября 2015 г.

4. 92-річна шотландська бабця-"піджейка" вразила запальними танцями в нічному клубі

Британська бабуся вразила відвідувачів нічного клубу у Мексиці запальними рухами на найвищій точці танцполу. Флора Мюррей із Шотландії на запрошення менеджера щороку "запалює" натовп у нічному клубі Coco Bongo в Канкуні, Мексика.

Фото: mirror.co.uk

5. Google представив масштабне оновлення Street View в Україні

8 жовтня,  команда Google представила масштабне оновлення режиму Street View в Україні. Повідомляється, що перегляд вулиць доступний не тільки для найбільших міст країни, але і в більш ніж 300 великих і маленьких населених пунктах України. Користувачі з усього світу тепер зможуть зробити віртуальну прогулянку українськими містами за допомогою 360° панорамних знімків вулиць і визначних пам'яток.

Фото: Street View

6. Білоруська письменниця українського походження здобула Нобелівську премію

Нобелівську премію у галузі літератури отримала Світлана Алексієвич з Білорусі. Відомо, що Алексієвич народилась у 1948 році в Івано-Франківську, а потім із батьками переїхала до Білорусі. Написала книги про війну, Чорнобиль тощо.

Фото: alexievich.info
 

7. У Мережі показали кумедну реакцію американських дітлахів на страви різних країн

YouTube канал Watch Cut випустив третій епізод коротеньких відео, де дітлахи куштують страви з різних частин світу. Цього разу малюки спробували традиційні обіди з Гаваїв, Ізраїлю, Колумбії, Росії, Іспанії та Китаю. Юні американці не тільки куштували нову для себе кухню, але й намагалися вгадати, до якої країни вона належить.

 

8. Facebook кардинально змінить "лайк"

Нова версія "лайка" у Facebook отримала назву Reactions ("Реакції) та буде смайлами підкреслювати емоції користувача. Після того, як функція буде діяти у соцмережі, юзер, відмічаючи запис "лайком", зможе вибрати, які саме емоції він висловлює.

Фото: engadget

9. Вражаюче задоволення: з'явився фалоімітатор із палицею для селфі

На YouTube з'явилася відеопрезентація гібрида штатива для селфі і фалоімітатора. Новий еротичний гаджет дозволить своїй власниці сфотографувати своє обличчя в момент отримання задоволення. Зауважимо, що гібрид палиці для селфі і фалоімітатора можливо є жартівливим гаджетом

 

10. В Італії відкриють "порноуніверситет"

"Італійський жеребець" Рокко Сіффреді із групою акторів-початківців створить "порноуніверситет". Рокко Сіффреді знався у понад 1300 порнофільмах і готовий поділитися своїм досвідом. Зауважимо, що актор еротичного жанру обіцяє жорстокий відбір до "порноакамедії", котре перетвориться на реаліті-шоу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація