Скандалістки Pussy Riot показали, що буде із США у разі перемоги Трампа

Скандалістки Pussy Riot показали, що буде із США у разі перемоги Трампа

Скандалістки Pussy Riot показали, що буде із США у разі перемоги Трампа

Фото: Уoutube/Pussy Riot

Панк-гурт своєрідно закликав не голосувати за республіканця.

Скандальна панк-група Pussy Riot випустила англомовний відеокліп із критикою кандидата у президенти США Дональда Трампа.

Пісня називається "Make America Great Again" ("Зробимо Америку знову великою") – це одне із передвиборчих гасел Трампа. У кліпі вмонтовані виступи кандидата, де він закликає побудувати стіну на кордоні з Мексикою, не впускати в країну мігрантів та мусульман.

У кліпі показується, що, на думку Pussy Riot, буде з Америкою у разі перемоги Трампа на виборах. Головну героїню відеоролику змушують розмовляти лише англійською, їй відмовляють у в'їзді до США, оцінюють її принади і ставлять клеймо "Жирна свиня", засуджують без вини до в'язниці, сексуально домагаються, принижують через те, що вона робила аборт, і зрештою поліцейські її вбивають, а тіло жінки віддають на органи.

Панк-рок гурт Pussy Riot відомий своїми виступами у форматі несанкціонованих акцій в непризначених для цього місцях, зокрема у храмі Христа Спасителя. На виступах і при спілкуванні з пресою учасниці групи закривають обличчя в'язаними балаклавами. Вони завжди носять легкі яскраві сукні та кольорові панчохи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація