Собака-пілот та найкраще селфі усіх часів. Топ-10 позитивних новин тижня

Собака-пілот та найкраще селфі усіх часів. Топ-10 позитивних новин тижня

Під час робочого тижня стало відомо, де живе найбільше мурчиків та які трюки уміє виконувати прем'єр Канади.

Редакція ТСН.ua традиційно зібрала найкумедніші новини робочого тижня. У День сміху, 1 квітня, Топ-10 позитивів якнайкраще сприятиме веселому початку вихідних.

1. Собака-пілот

Американський телеканал Sky-1 випустив коротке відео, на якому дресирувальники вчать собаку керувати літаком. На відео рятувальний пес Шедоу сидить у кабіні пілота маленького літака і управляє літаком. Лапи собака поклав на кермо. Він справді трохи керує транспортним засобом. Відео було зроблене в рамках програми на телеканалі Sky-1 "Собаки можуть літати".

2. Грайливе біле ведмежа

Користувачів мережі розчулило відео малюка білої ведмедиці, який бавиться з серйозною мамою. Відео з'явилося на сторінці у Facebook Zoo Brno та дуже швидко стало популярним. Ролик з кумедним білим ведмедем зібрав вже понад 200 тисяч переглядів. На відео дитинча просто бавиться, бігає, ричить, кусається та лежить на спині в мами, коли вона тим часом просто відпочиває на животі.

 

3. "Тролінг" конкурсу на краще декольте

Британська газета The Sun попросила своїх читачів жіночої статі поділитися фотографіями декольте. Найкраща світлина могла виграти приз у 1000 фунтів стерлінгів. Однак, читачі незвичайно відреагували на прохання газети та виявили неабияку винахідливість, відправивши веселі та оригінальні фото.

4. "Селфі усіх часів"

У Мережі з'явилося відео найбожевільнішого селфі року. На відео видно, як британський пасажир викраденого літака EgyptAir Бен Іннс зробив спільне фото з викрадачем Сейф Ельдіном Мустафою. Ролик, знятий голландським пасажиром Гуубом Гелтіусом,показує, як дві стюардеси розмовляють із викрадачем, а потім кличуть Бена Іннса до них підійти та сфотографуватися. 

 

5. "Акробат" Джастін Трюдо

У Мережі шалений ажіотаж викликала фотографія прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо. Світлині, яку опублікував у Twitter ще у 2013 році фотограф Грегорі Колз, "друге життя" дав канадський тренер із йоги Давід Желіно, запостивши світлину на сторінці у Facebook. На фото видно, як тоді ще майбутній прем'єр-міністр Канади із веселою посмішкою демонструє стійку на руках.

Юзери одразу стали поширювати фотографії Трюдо, висловлюючи захват його фізичною формою та кумедно коментуючи трюк політика. 

Фото: Twitter/Gregory Kolz ‏

6. Селфі-безпілотник

Австралійська компанія IoT Group випустила пристрій для селфі, який літає. Прилад, який отримав назву ROAM-e, буде продаватися у всьому світі з червня. Повідомляють, що для роботи прилад потрібно зв'язати зі смартфоном. Два його ротори можна запрограмувати, щоб вони розпізнавали обличчя. Гаджет може летіти на відстані до 25 метрів від користувача. Крім того, він може робити панорамні світлини або 20-хвилинне відео в режимі реального часу. 

Фото: IoT Group

7. Коала-порушниця

Коала спричинила транспортний хаос в австралійському місті Брісбен. Через її неспішну прогулянку рух на дорозі повністю зупинився. Водії викликали поліцію. Втім, залишати дорогу коала не поспішала. Лише за кілька хвилин вона таки вийшла на узбіччя, а згодом - ще й всілася на дереві. Увесь процес пильно контролював правоохоронець. В австралійській поліції згодом пояснили, що на руках коал переносити небезпечно, адже тварини мають гострі пазурі і можуть поранити людину. Саме тому операція із відновлення руху і затягнулась.

Коала спричинила транспортний хаос в австралійському місті Брисбен

Коала спричинила транспортний хаос в австралійському місті Брисбен

8. Юзери "приплющили" музикантів

У Twitter набирає популярності нова гра – #FaceFoldedMusicians. У перекладі на українську мову це означає – приплющені обличчя музикантів. Цю гру у своєму мікроблозі у Twitter започаткував найбільший британський гумористичний сайт The Poke. Суть гри полягає у тому, щоб за допомогою графічних редакторів "приплюснути" або "обрізати" середину обличчя відомому музикантові.

Не всіх виконавців можна упізнати одразу, однак ті, яких вдається вгадати, виглядають дуже кумедно. 

 

9. Параметри ідеального чоловіка

Дослідники з Чепменського університету (США) визначили, яка ж статура чоловіків приваблює жінок найбільше. Було опитано 60 000 гетеросексуальних чоловіків і жінок, щоб дізнатися кількість людей, з якими вони мали статеві контакти, а також їхній зріст та масу тіла.

Виявилося, що середня кількість сексуальних партнерів, з якими мали стосунки учасники дослідження, -  вісім. Але коли справа дійшла до типу тіла, результати стали поганою новиною для низьких хлопців. Чоловіки, які мали зріст менше середнього, спали з близько п'ятьма жінками, водночас як дуже високі чоловіки мали вдвічі більше партнерів. 

Фото: Getty Images

10. Україна- країна мурчиків

Україна потрапила на другу сходинку рейтингу країн із найбільшою кількістю котів на кожного жителя країни. Згідно зі списком сайту Worldatlas.com, Україна посіла дев'яте місце у десятці держав із найбільшою популяцією котів –  у нас їх нарахували 7,5 мільйона. Очолили рейтинг США із 76,5 млн. Серед перших десяти країн також Китай (53 млн), РФ (12,75 млн), Бразилія (12,5 млн), Франція (9,5 млн), Італія (9,5 млн), велика Британія (7,75 млн), Німеччина (7,75 млн) і Японія (7,25 млн). Нажаль, портал також вказав, що крім домашніх улюбленців в Україні велика кількість бездомних котів, а їхнє лікування в нашій країні піддається серйозній критиці з боку міжнародних організацій із захисту тварин.

Рейтинг

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація