Скандально еротичний кліп Каньє Веста й Ляшко, який зібрався грати за "Шахтар". Тренди Мережі

Скандально еротичний кліп Каньє Веста й Ляшко, який зібрався грати за "Шахтар". Тренди Мережі

Скандально еротичний кліп Каньє Веста й Ляшко, який зібрався грати за "Шахтар". Тренди Мережі

Фото: скриншот з відео

Кумедні цікавинки та новини, які турбують багатьох, – дивіться у нашій добірці.   

Команда ТСН.ua щодня збиратиме для читачів головні тренди соціальних мереж – ключові теми обговорення юзерів, дотепні жарти, кумедні фотожаби та найпопулярніші відео останніх днів.

Сьогодні, 29 серпня, у Мережі активно обговорюють церемонію вручення премії MTV Video Music Awards. Традиційно найбільше звертають увагу не на переможців, а на сукні. Так, найбільше юзерів соцмереж вразили образи співачки Бейонсе та її крихітної доньки Блю Айві - своїм одягом вони буквально приголомшили як присутніх на червоній доріжці та тих, хто мав змогу бачити зіркову маму з донькою лише на фото.

Активно поширюється захопливий ролик, знятий дроном у Австралії. З висоти пташиного польоту вдалося зафільмувати великий овальний оранжево-бурий масив гір на північній території материка, знаний як Улуру.

Ще одна дивина - австралійська коала - вразила своїм співом залицяльника. Виявляється, щоб звернути на себе увагу самки, коала виспівує справжні арії баритона. 

У соцмережах знайшли нову "жертву" для кумедних фотожаб: юзери вирішили покепкувати над сердешною студенткою, яка необачно заснула на кріслі в бібліотеці.

Нардеп Олег Ляшко похизувався у Facebook футболкою "Шахтаря", отриманою від капітана цієї команди Даріо Срна, який "виконав свою обіцянку" і подарував депутату нову форму. Однак коментатори не всі схвально відреагували на світлину народного обранця, порадивши займатися йому прямими обов'язками.

А ось українські морпіхи записали досить жорстке послання терористам "Гіві", порадивши стати їм добривом для маріупольської землі. Відео з ним виклали у YouTube.

 

 

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація