Стало відомо найцікавіше місце для подорожей у 2017 році

Графство Донегол знамените своїм мальовничим узбережжям.

Графство Донегол на півночі Ірландії стало найцікавішим місцем для подорожей у 2017 році.

Про це повідомляє BBC Russian.

Зокрема, Донегол зайняв перший рядок у новому списку популярних напрямків для мандрівників журналу National Geographic Traveller.

Графство знамените своїм мальовничим узбережжям з сильно порізаною береговою лінією, що справляє враження незвіданої землі.

У Донеголі є безліч заток, морські кручи, прибережні острови і чисті пляжі.

За прогнозами журналу, у наступному році Донегол стане модним місцем для подорожей. Зростанню популярності повинен посприяти той факт, що влітку на півострові Інішоуен в графстві Донегол проходили зйомки восьмого епізоду "Зоряних війн".

Друге місце у списку посідає столиця Чилі Сантьяго, третє -  Гельсінкі, потім Гренландія, Перу і данський Орхус. 

Нагадаємо, в уряді вирішили, коли українці відпочиватимуть на святаЗа документом, працівникам підприємств, установ та організацій, які працюють п'ять днів на тиждень, рекомендовано перенести робочі дні  із понеділка 8 травня на суботу 13 травня та із п'ятниці 25 серпня – на суботу 19 серпня.

Окрім цього, стало відомо, скільки днів українці відпочиватимуть на новорічні святаОскільки цього року і Новий рік, і Різдво Христове будуть святкувати в суботу, то офіційні вихідні в такому випадку переносяться на будні дні. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація