Стильний одяг, сексуальний торс і дорогі курорти. Фото найпривабливіших "дідусів" Instagram

Стильний одяг, сексуальний торс і дорогі курорти. Фото найпривабливіших "дідусів" Instagram

Фото: urbantalents.com

Сторінки брутальних "чоловіків за 50" приваблюють тисячі підписників. 

Через шалену попілярність 50-річного італійського мільйонера Джанлуко Ваккі, який підкорив користувачів своїми відвертими танцями та підкачаним тілом, ТСН.ua вирішив зібрату добірку привабливих та сексуальних чоловіків за 50.

Вже сивий Джанлуко Ваккі стежить за своїм тілом і любить активний відпочинок та катання на яхті. Під час подорожей він знімає коротенькі відео, на яких танцює разом із своєю привабливою та стрункою дружиною Джорджією Габріеле, яка виглядає значно молодшою за нього. 



 

Філіп Думас

Моделі Філіпу Думасу вже 60, але він не поступається привабливістю молодим хлопцям. Бородач із Франції постить в Instagram фото зі знімань, прогулянок та телепрограм. У нього витончений смак та близько 30 тисяч підписників. 

Ірвін Рендл

Ось фото чоловіка, якого вже називають "МістерЯвкрадуТвоюБабусю" (#MrStealYourGrandma). Чоловік називається Ірвін Рендл і йому вже 54 роки. Він працює вчителем в одному з навчальних закладів США. Красень уже став дідусем і після спалаху популярності почав більше часу приділяти профілям в соцмережах. 

Рікардо Тортато

Рікардо Тортато – чоловічий фешн-директор. У модника  розкішна доглянута борода та спортивне тіло. Окрім того, часом він одягається дуже екстравагантно, про що свідчить джинсовий піджак з яскравими паєтками.  

Аллесандро Скуарці 

В Instagram Аллесандро Скуарці більше, ніж 94 тисячі підписників. У профілі чоловіка є все, що потрібно для того, аби привабити підписників жіночої статті. Він з бородою, татуюваннями та підтягнутим тілом. Зі сторінки Аллесандро зрозуміло, що він обожнює одягати модні кеди, відпочивати з друзями та робити тату. 

Дідусі-модники

Більше того, сексуальні дідусі приваблюють підписників не лише на свої особисті сторінки в соцмережах. Сьогодні набирає популярності інстаграм-блог зі стильними дідусями. Він так і називається: "Fashion Grandpas", і тут уже майже 30 тисяч підписників. Він присвячений вуличній моді "чоловікам з сивиною". 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Мода сезона весна-лето 2017
Наступна публікація