Страус-велогонщик, день народження Чака Норріса та лиходій Стівен Хокінг. Позитивні новини тижня

Страус-велогонщик, день народження Чака Норріса та лиходій Стівен Хокінг. Позитивні новини тижня

ТСН.ua зібрав веселі новини робочого тижня.

Редакція ТСН.ua традиційно зібрала десять найбільш позитивних новин. Робочий тиждень запам'ятався веселими привітаннями з 8 березня та новими яскравими трейлерами.

1. У німецькому зоопарку уперше показали біле ведмежа

У Бремергафенському зоопарку на півночі Німеччини уперше відвідувачам показав зовсім юне біле ведмежа. Малюк, який поки що не має імені, вийшов до глядачів, однак практично одразу сховався біля своє величезної матусі. Сніжно-білий ведмедик народився у грудні 2015 року та провів перші 82 дні біля матусі у спеціально розробленій печері зоопарку.

2. Легендарний Стівен Хокінг зіграв лиходія у рекламі авто

 Компанія Jaguar презентувала рекламний ролик свого позашляховика F-PACE у стилі фільмів про Джеймса Бонда. У короткому рекламному метрі у рамках компанії "Британські лиходії" знявся легендарний фізик Стівен Хокінг, який виступив у ролі екранного лиходія. Відео зі своєю участю Хокінг опублікував на сторінці у Facebook, де зауважив, що зіграти негативного персонажа було його давньою мрією.

 

You all know me as Professor Stephen Hawking, the physicist wrestling with the great concepts of time and space. But there is another side to me that you may not know: Stephen Hawking the actor. I have always wanted to be in a movie playing the part of a typical British villain. And now, thanks to Jaguar my wish has come true. I am proud to present the premiere of the launch commercial for Jaguar's first performance SUV, the new Jaguar F-PACE. -SH

Опубліковано Stephen Hawking 7 березень 2016 р.

3. День народження Чака Норріса: Топ-10 коубів із "рейнджером"

10 березня, відомому американському кіноактору та майстру бойових мистецтв Чаку Норрісу виповнюється 76 років. Завдяки непереможним персонажам, зіграним Чаком у кіно, він став героєм сотень анекдотів і жартівливих демотиваторів, а його ім'я взагалі перетворилося на інтернет-мем. До дня народження актора ТСН.uа зібрав топ-10 коубів про самого "крутого парубка" на світі. 

 

4. Нові історії зі світу Гаррі Поттера 

Джоан Роулінг написала серію оригінальних історій під назвою "Історія магії в Північній Америці", щоб познайомити читачів з новими місцем і часом в магічному світі "Гаррі Поттера" перед виходом фільму "Фантастичні звірі і де їх шукати". До циклу увійшло чотири історії. Вони почали з'являтися з 8 березня.

5. У Мережі з'явився перший трейлер нового сезону "Гри престолів", що вражає

У Мережі з'явився перший офіційний трейлер шостого сезону серіалу "Гра престолів". Він був опублікований у вівторок, 8 березня, в офіційному Facebook серіалу. Під музику перед глядачем проносяться кадри з улюбленими героями, сцени сексу, боїв і насильства змінюють одна одну. 

 
Game of Thrones Season 6: Trailer (RED BAND)

The #GoTSeason6 trailer is here. 4.24.16(WARNING: MATURE CONTENT)Music: "Wicked Game" performed by James Vincent McMorrow

Опубліковано Game of Thrones 8 березень 2016 р.

6. Із 8 Мартобря! Як чоловіки вітають та жартують у соцмережах

8 березня, від самого ранку стрічки соцмереж були переповнені тюльпанами - чоловіки вітали електронними листівками жінок зі святом. У когось були офіціозні привітання, а хтось до "радянського" свята підійшов з іронією та жартами: з вирізаною з картоплини "вісімкою", карикатурою чи навіть музичним кліпом. ТСН.ua зібрав найцікавіші інтернет-привітання жінок.

7. Дастін Гоффман розплакався, дізнавшись про родичів-українців

Легендарний голлівудський актор Дастін Гоффман лише у свої 78 років дізнався про українське "коріння". У відповідній передачі під назвою "Розшукуючи ваше коріння", головним героєм чергового випуску якої стала зірка, оголосили, що пращури Гоффмана є вихідцями із Білої Церкви, що під Києвом.

8. У ПАР страус став учасником велоперегонів, погнавшись за велосипедистами

В ПАР страус став учасником однієї з найбільших світових велогонок Cape Argus Tour. Він вискочив з-за кущів і помчав за двома велосипедистами. Відео зняв на камеру українець Олексій Міщенко, який брав участь у веломарафоні. "Спочатку було трохи страшно, але потім я вже думав, що впаду з велосипеда від сміху", - написав він під відео. Міщенко каже, що для страуса не складно було підтримувати швидкість до 50 км/год. 

9. Прорив у науці: штучний інтелект виграв в складну гру у чемпіона світу

Комп'ютер переміг найкращого в світі гравця корейця Чи Седола в інтелектуальній грі Го. Це прорив у розвитку штучного інтелекту. Гра Го вважається однією з найскладніших ігор у світі, перемога в ній залежить від інтуїції. Таким чином, перемога штучного інтелекту говорить про те, що у комп'ютера розвинена інтуїція, а не тільки підбір запрограмованих дій.

Фото: Getty Images

10. "Клоун" Мадонна шокувала виступом у незвичному образі

Відома співачка Мадонна постала на сцені у Мельбурні в костюмі клоуна після чотиригодинного запізнення. Артистка їздила на дитячому велосипеді та розповідала непристойні анекдоти. 57-річна артистка співала у рожевій перуці та дивакуватих панчохах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація