Таємний агент. Американець створив фільм-бойовик, у якому освідчився коханій

Таємний агент. Американець створив фільм-бойовик, у якому освідчився коханій

Фото: YouTube

Дівчина гадала, що вона просто переглядала короткометражне відео, у якій головну роль зіграв її хлопець.

Американець Веслі Джонсон зі штату Вірджинія зняв короткометражний фільм-бойовик, у кінці якого освідчився своїй дівчині Моллі Пенні. Момент перегляду кінострічки з дівчиною та її родичами хлопець теж зняв на камеру, аби показати дивовижну реакцію коханої на пропозицію.

Дівчина гадала, що вона просто переглядала короткометражне відео, у якому головну роль зіграв Веслі. У фільмі з назвою "Пакунок" Веслі отримує секретне завдання від "Мадам Секретар". Хлопцю потрібно потрапити в школу, розшукати жінку та забрати в неї пакунок.

Брат Моллі також взяв участь у створенні стрічки. Разом з Веслі вони як секретні агенти потрапляють до школи, де мають ліквідувати ворогів. Потрапивши на останній поверх, Веслі знаходить жінку. Брат Моллі в останній момент врятував Веслі, "застреливши" ворога. У неї вони знаходять пакунок. Ним виявляється каблучка.

У цей момент фільм закінчується, і Веслі освідчується Моллі. Дівчина, звичайно, погодилася. Вона сказала, що це було найкраще, що з нею було. Пізніше Веслі Джонсон сам виклав відео у Youtube. Ролик переглянуло понад 3 тисячі користувачів.

Нагадаємо, у Мережі набирає популярності відео, як гідравлічний прес розчавив діамант за 17 тисяч доларів. За чотири дні ролик зібрав більше 4,5 млн переглядів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація