Творець "поттеріани" розповіла про школу магії в США

Творець "поттеріани" розповіла про школу магії в США

Фото: Getty Images

На сайті pottermore.com можна прочитати нову оповідку від творця Гаррі Поттера.

У Мережі з'явилася історія про заснування магічної школи у США під назвою Ілверморні від письменниці Дж. К. Роулінґ, творця "поттеріани".

"Велика північноамериканська школа магії була заснована в сімнадцятому сторіччі. Розташована на вершині гори Ґрейлок, вона прихована від звичайного немагічного ока за допомогою потужних чарів", - йдеться в історії.

Також на сайті pottermore.com від творця "поттеріани" можна дізнатися про чотири гуртожитки американської магічної школи.

 

Нагадаємо, що раніше Джоан Роулінґ написала серію оригінальних історій під назвою "Історія магії в Північній Америці", щоб познайомити читачів з новими місцем і часом в магічному світі Гаррі Поттера перед виходом фільму "Фантастичні звірі і де їх шукати". До циклу увійшло чотири історії.

Нагадаємо, що книга "Гаррі Поттер і прокляте дитя" потрапила до списку бестселерів інтернет-магазину Amazon. Вона опинилась на вершині рейтингу менше ніж за добу після старту попередніх продажів 10 лютого.

Раніше повідомлялося, що в цій п'єсі Гаррі Поттера зіграє 36-річний британський актор Джеймі Паркер, серед його кіноробіт — "Операція "Валькірія", "Любителі історії". Роль Рона Візлі виконає Пол Торнлі, відомий за такими фільмами як "Міньйон", "Знедолені". У ролі Герміони Грейнджер постане 45-річна Нома Думезвені. Актриса народилася в Свазіленді, в семирічному віці з матір'ю і сестрою переїхала з Південної Африки до графства Саффолк. Вона з'являлася серіалах "Чисто англійське вбивство", "Жителі Іст-Енду", "Безмовний свідок", "Френкі".

У Лондоні відбулася прем’єра театральної п’єси "Гаррі Поттер та Прокляте дитя"

У Лондоні відбулася прем’єра театральної п’єси "Гаррі Поттер та Прокляте дитя"

Повʼязані теми:

Наступна публікація