Британський фанат хеві-метал підкорив Мережу танцями під Джастіна Бібера

Британський фанат хеві-метал підкорив Мережу танцями під Джастіна Бібера

Фото: Daily Mail

Мета чоловіка - важити 82 кг.

У Мережі набирають популярності відео батька двох хлопчиків з Великої Британії, який щодня танцює під пісні Джастіна Бібера, щоб схуднути. При цьому чоловік є фанатом музики хеві-метал. Про це повідомляє Daily Mail.

Батько двох дітей Джей Пі Вільямз важив близько 105,5 кг. Після того, як одного дня він забагато з'їв і йому було важко гратися зі своїми дітьми, він вирішив кардинально змінити своє життя та схуднути. Його мета - важити 82 кг.

За словами героя відео, він не очікував такої підтримки від глядачів. Деякі пишуть йому, що він їх надихає, іншим просто подобається переглядати його відео.

Чоловік не випадково вирішив танцювати під пісні відомого поп-виконавця. Його дітям дуже подобається пісня та кліп Бібера "Вибач" ("Sorry"), тому батько вирішив танцювати разом зі своїм п'ятирічним сином Джорджем. Водночас чоловік є фанатом таких виконавців, як Red Hot Chilly Pepers та Iggy Pop.

Чоловік танцює або тренується під відео Бібера щодня, однак свої відео публікує лише раз на тиждень, аби не набридати глядачам. Його відео збирають понад 40 тисяч переглядів.

Наразі батько двох хлопчиків схуд майже на 3 кг за три тижні. Він сподівається продовжувати таке тренування протягом 6 місяців, аби досягти омріяної ваги.

Нагадаємо, раніше популярний канал End Time Prophecies на Youtube, який має близько 7 млн підписників, посилаючись на відео своїх колег, спророкував кінець світу. Блогери називають 31 жовтня останнім днем існування нашої планети.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація