У Британії розкрили таємницю першого фотохіта Мережі нового року

У Британії розкрили таємницю першого фотохіта Мережі нового року

Фото з Манчестера облетіло весь світ / Фото: Фото Джоела Гудмена/Manchester Evening News

Всі подробиці розповіла жінка з фотографії.

У Британії розповіли всі подробиці подій, зображених на фото, яке за правом можна назвати першим інтернет-хітом нового року. Видання Manchester Evening News відшукало учасницю зафіксованих на світлині подій – жінку у червоній сукні.

Фото було зроблено у Манчестері у новорічну ніч фоторепортером Джоелом Гудменом. На знімку чоловік у синьому костюмі статечно розвалився на асфальті і тягнеться до пляшки з пивом, поки другого чоловіка "в'яжуть" поліцейські.

Учасниця подій, яку звуть Ханна Кірбі, сама не знала, що стала відомою, допоки фото у виданнях не показав їй рідний батько. Ханна знає обох чоловіків, які зображені на фото і запевняє, що чоловік в костюмі зовсім не відпочивав на підлозі, а впав після сутичок.

"Та він зовсім не відпочивав і не тягнувся за пивом на асфальті! Там була метушня і його повалили на землю, але він якось примудрився не перекинути свою пляшку пива", - каже очевидиця.

Другий чоловік, якого на фото начебто арештовують, насправді заарештованим не був – його благополучно відпустили.

Що ж до коментарів самої поліції, то копи кажуть: "Це звичайнісінькі поліцейські будні, просто кадр вийшов неповторним".

Протягом кількох днів мальовниче фото перепостили у Мережі тисячі разів, а також зробили на нього високохудожні "фотожаби", адже поза чоловіка у синьому костюмі наче з картин епохи Ренесансу. На знімок навіть ідеально накладається спіраль Фібоначчі, яка відображає ідеальну пропорцію картини.

Повʼязані теми:

Наступна публікація