У Британії звільнили "гарячу" вчительку за відверті фото у білизні

Світлини дівчини у Мережі розшукали батьки малюків. 

У графстві Дарем у Великобританії сексапільну 21-річну асистентку вчителя початкової школи звільнили через провокативні фото у соціальних мережах.

Джемма Лейрд заявила, що адміністрація школи знала про її кар'єру моделі, коли її брали на роботу і її дарма змусили відчувати себе "повією", пише Metro. 

 "Я дуже добре робила свою роботу та отримувала великий зворотний зв'язок. Вони казали, що я була природною із дітьми", - поскаржилася дівчина.

За тиждень директорка навчального закладу Лаура Ліддел викликала її до свого офісу і заявила, що не хоче псувати репутацію школи, адже відверті фото помічниці вчителя побачили у соціальних мережах.

"Мені сказали, що вона не хоче завдавати шкоди репутації школи, і що люди втратять повагу до школи, якщо вони дізнаються, що я була моделлю. Ще одна річ, яку вона сказала, що дехто з учнів має низьку самооцінку, і вона не хотіла, щоб мене знайшли на Facebook або Instagram", - додала дівчина.

Після гучного скандалу та звільнення Джемма обмежила доступ до фото на своїх сторінках, однак у Мережі можна розшукати її відверті світлини.

Як повідомлялося раніше, у Великобританії найшли найгарячішого вчителя математики. 26-річний італієць П'єтро Бачеллі читав лекції з математики в Університетському коледжі Лондона, а тепер має контракт із Armani. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація