У британських магазинах стали продавати шоколад за ціною золота

У британських магазинах стали продавати шоколад за ціною золота© Sky News
Батончик покритий дуже тонким шаром харчового золота і загорнутий в золоту обгортку. Вартість батончика Wispa Gold дорівнює вартості золотого злитка такої ж ваги.

Виробник шоколаду Cadbury знову запустить виробництво шоколадного батончика Wispa Gold, пише The Daily Telegraph. На честь повернення батончика в магазинах з'явиться спеціальна версія Wispa Gold в обгортці з чистого золота. Вартість такого батончика становитиме 961,48 фунта (12 581 грн).

Батончик покритий дуже тонким шаром харчового золота і загорнутий в золоту обгортку. Вартість батончика Wispa Gold дорівнює вартості золотого злитка такої ж ваги. На думку бренд-менеджера Wispa Росс Фаркуа (Ross Farquhar), Wispa Gold у золотій обгортці - найдорожчий шоколад, який коли-небудь робив у продаж.

Невелика партія спеціальних Wispa Gold надійде в лондонські супермаркети Selfridges під посиленою охороною. Протягом тижня батончик буде виставлений в ювелірних відділах магазинів. Усі гроші від продажу батончиків підуть на користь благодійної організації Lowe Syndrome Trust.

У середині вересня 2009 року в магазини надійде звичайна версія Wispa Gold - за 55 пенсів (7 грн) за батончик. Як би там не було, партія також буде обмеженою.

Шоколад і шоколадні цукерки з використанням харчового золота випускають такі компанії, як нідерландська Linders Bonbons (марка Goldleaf Chocolate), швейцарська DeLafee, іспанська Xocoa і ряд інших виробників шоколаду.

Читайте також:

Білоруські митники зняли з українця 15 трусів та 4 костюма

Чернігівський умілець винайшов шампанське з меду

В Європі продають купальник-бікіні, який розчиняється у воді

Папа Римський записав музичний альбом

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції © За матеріалами Lenta.ru / Н.З.
Побачили помилку - контрол+ентер
Всього коментарів: 0
Вибір редакції