У Дубаї побудують хмарочоси із тропічним лісом усередині

Комплекс складатиметься з двох 53-поверхових веж. 

Дубай здивує світ новим хмарочосом із тропічним лісом усередині будівлі. 7 тисяч квадратних метрів лісу стане частиною майбутнього готелю "Rosemont" і резиденції "Дубай" мережі елітних готелів Hilton.

Комплекс, який має відкритися у 2018 році, складатиметься з двох 53-поверхових веж. Одна з них включатиме 448 номерів готелю, інша – 280 апартаментів, передає CNN.

Усередині тропічного лісу, який буде у хмарочосах, архітектори створять ландшафт, який повністю відповідатиме тропічному клімату. За допомогою високих технологій будуть створені сенсорні системи дощу, які будуть імітувати відчуття оточення дощами, але відвідувачі при цьому не будуть промокати. Завдяки датчикам контролю дощ буде "падати" там, де будуть виявлені люди.

Також у комплексі хмарочосів буде створено болотистий доісторичний "парк Юрського періоду". На відвідувачів комплексу також чекатимуть пригодницькі стежки, дитячий басейн, водоспади, струмки, ресторани, бари і кафе. Гості також матимуть доступ до повністю обладнаного тренажерного залу, відкритого басейну і спа-центру.

Раніше повідомлялося, що у Дубаї з'явиться перше в світі футуристичне місто, в якому буде навіть регулюватися температура. У ньому планують побудувати найбільший в світі торговий комплекс, а також парк, санаторно-курортні заклади і театри. Планується, що в цьому "місті" буде близько сотні готелів і навіть свій Бродвей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація