У Канаді чоловік врятувався від ведмедиці за допомогою боксерських прийомів

У Канаді чоловік врятувався від ведмедиці за допомогою боксерських прийомів

Фото: Shutterstock

У минулому чоловік полював на чорних ведмедів і тому знав, що на прийняття рішення у нього є секунди.

61-річний чоловік з канадської провінції Онтаріо відбувся подряпинами після зіткнення зі 130-кілограмовою чорною ведмедицею, яка захищала своє дитинча.

Про це пише ВВС.Russian.

Рік Нельсон вигулював собаку, коли побачив маленьке ведмежа. Від несподіваної зустрічі з людьми тварина злякалася і видала крик, на який прибігла ведмедиця. Ведмедиця наближалася до Нельсона на повній швидкості.

У минулому чоловік полював на чорних ведмедів і тому знав, що на прийняття рішення у нього є секунди. Каміння або палиці у нього не було, але він міг спиратися на знання боксу. Коли ведмедиця встала на задні лапи, Нельсон замахнувся на неї, але не зміг завдати точного удару.

Ведмедиця у відповідь завдала йому кілька ударів, залишивши великі подряпини на грудях і обличчі. У цей момент ведмежа видало якісь звуки і почало відходити, а ведмедиця не стала відповідати на атаку і пішла за ним.

Нагадаємо, що раніше на Львівщині після зустрічі з голодним ведмедем чоловік опинився в реанімації. З лап агресивного тварини його дивом зуміли відбити товариші.

У США дикий ведмідь просидів 3 дні на дереві посеред житлового кварталу

У США дикий ведмідь просидів 3 дні на дереві посеред житлового кварталу

Повʼязані теми:

Наступна публікація