У Китаї відкрили атракціон заввишки з 5-поверховий будинок

У Китаї відкрили атракціон заввишки з 5-поверховий будинок

У Китаї відкрили атракціон заввишки з 5-поверховий будинок

Подолати 55 метрів у прозорій трубі поки що наважаються не всі. 

Гірка для щасливих - із такою назвою в Шанхаї відкрили один із найбільших у світі атракціонів, йдеться у сюжеті ТСН.Ніч.

Гірку, заввишки з п'ятиповерховий будинок, розмістили в одному з торговельних центрів. Подолати 55 метрів у прозорій трубі поки що наважаються не всі. Перші відчайдухи кажуть, що - під час польоту в них німіють руки та зупиняється дихання.

Власники гірки запевняють - тестували її на безпеку особисто. Проте, про всяк випадок, запровадили певні обмеження. Відчути себе найщасливішими зможуть лише люди, молодші 50 років, та з медичною довідкою про чудове здоров'я.

Нагадаємо, померти та народитися знову пропонує новий атракціон у Китаї. Спочатку відвідувачі збираються в кімнаті, відповідають на запитання про боротьбу з різними небезпеками, далі обирають найслабшого гравця. Його кладуть у могилу і на конвеєрі відправляють в імпровізований крематорій. Там за допомогою потоку гарячого повітря та світлових спалахів людина переживає ефект спалення і потрапляє в капсулу на зразок материнської утроби. Звідти має вибратися в білу кімнату, де, нібито, перероджується.

Повʼязані теми:

Наступна публікація