У Мережі став шалено популярним постійно усміхнений коргі

Собака має близько 100 тисяч прихильників в Instagram.

У Мережі юзери шаленіють від зворушливого та завжди усміхненого коргі. Собака назбирав уже майже 100 тисяч прихильників в Instagram.

7-річний Уоллі живе у Нью-Джерсі, США. Собака вже прорекламував кілька брендів, завдяки чому він та його господарі Марк та Сінтія Діладжін побували на круїзному лайнері Queen Mary Two. 

За словами господарів, Уоллі завжди любив позувати на камери і йому це чудово вдається. В Instagram коргі виставлені різноманітні фото собаки: десь він перевдягнений у кумедне вбрання, десь позує поруч з їжею. Є навіть фото коргі разом з покемоном з популярної гри Pokemon Go.

"Ми не вважаємо його знаменитістю, однак багато брендів та компаній іншої думки! Ми не очікували, що Уоллі матиме стільки прихильників", - розповів Марк.

Нагадаємо, користувачів Мережі розчулило відео з крихітним коргі, який вперше у житті спускається сходами. Собака на прізвисько "Містер Арахісове Масло" намагався спуститися з другого поверху будинку на перший, а господар тварини знімав це на відео. Коли маленький коргі вдало зробив перший крок, автор відео його похвалив, втім, на другій сходинці на чотирилапого чекала невдача – він не зміг подолати її і впав.

Повʼязані теми:

Наступна публікація