У неапольських піцеріях хлібопекарські печі топили трунами

У неапольських піцеріях хлібопекарські печі топили трунами

У Неаполі піцу готують на викопаних з кладовищ трунах

Туристи відмовляються їхати до Неаполя: місцеві кафе годують відвідувачів їжею, яку готують на викопаних з кладовищ трунах.

Піцерії Неаполя викрили у використанні трун для топки хлібопекарських печей. У міській поліції припускають, що труни, викопані на кладовищах, власники кафе купують на чорному ринку.

На думку представників правоохоронних органів, несумлінні власники невеликих закладів, що пропонують відвідувачам піцу і свіжоспечені хлібобулочні вироби, використовують труни як паливо, щоб заощадити на дровах.

При цьому на топку печей піцерій окрім трун йдуть й інші предмети, вкрадені на міських цвинтарях, наприклад дерев'яні вази та горщики для квітів. Так, тільки в 2009 році з кладовищ було вкрадено близько п'яти тисяч горщиків.

Адміністрація Неаполя висловила стурбованість тим, що інформація про використання трун може негативно позначитися на місцевій економіці, оскільки туристи, за рахунок яких існують багато закладів, відмовляться приїжджати до міста.

Поки що не встановлено, які саме кафе намагаються заощадити на дровах таким екстравагантним чином. У найближчі два тижні санітарна комісія проведе перевірки в піцеріях, а спеціальна рада з охорони кладовищ - акції проти вандалізму.

Неаполь вважається батьківщиною традиційних видів італійської піци - "Маргарити" і "Кальцоне".

Читайте також:

Вчені винайшли спосіб спілкування з померлими

У Японії представили бюстгальтер для вирощування рису

Мешканець Китаю їсть на сніданок лампочки

У Пуерто-Ріко небіжчика замість труни посадили на мотоцикл

Повʼязані теми:

Наступна публікація