У Німеччині з'явилася сосискова академія

В академії сосисок студентів не тільки навчають приготуванню популярної німецької закуски, а ще й читають їм лекції про відмінність різних видів сосисок і ковбасок.

У Німеччині з'явилися дипломовані фахівці з приготування різних сосисок. Отримати таку освіту можна в спеціальній сосисковій академії в Ноймаркті.

Ідея відкрити навчальний заклад належить Норберту Віттманну, який стверджує, що їсть сосиски і ковбасу шість днів на тиждень.

В академії сосисок студентів не тільки навчають приготуванню популярної німецької закуски, а ще й читають їм лекції про відмінність різних видів сосисок і ковбасок, а також розповідають про особливості гірчиці та інших соусів.

"До мене їдуть студенти з усього світу. Сам я дуже люблю ковбасу та сосиски. Я щодня їм білу ковбасу двічі. Неділя - єдиний день тижня, коли я не їм білої ковбаси", - розповів керівник навчального закладу.

Біла ковбаса - особливий вид сосисок для варіння. Зазвичай їх готують з телятини з додаванням свинячого сала, спецій і солі та обов'язково в натуральній оболонці. Як правило, їх подають з солодкою гірчицею.

Між іншим, як вважають вчені, вже до 2050 року людству, щоб вижити, доведеться харчуватися синтетичним м'ясом - на всіх натуральної продукції вже не вистачатиме, адже через 40 років, за прогнозами демографів, населення Землі зросте до 9 млрд людей.

Читайте також:

Влада запропонувала німцям для боротьби з потеплінням їсти менше м'яса

Найближчим часом подорожчають м'ясо, гречка та молоко

Через 40 років людству доведеться перейти на штучне м'ясо

Залиште свій коментар

Аватар
Залиште свій коментар

Коментарі до посту

Останні Перші Популярні Разом коментарів: