У Німеччині з'явилася сосискова академія

У Німеччині з'явилася сосискова академія© telegraf.by
В академії сосисок студентів не тільки навчають приготуванню популярної німецької закуски, а ще й читають їм лекції про відмінність різних видів сосисок і ковбасок.

У Німеччині з'явилися дипломовані фахівці з приготування різних сосисок. Отримати таку освіту можна в спеціальній сосисковій академії в Ноймаркті.

Ідея відкрити навчальний заклад належить Норберту Віттманну, який стверджує, що їсть сосиски і ковбасу шість днів на тиждень.

В академії сосисок студентів не тільки навчають приготуванню популярної німецької закуски, а ще й читають їм лекції про відмінність різних видів сосисок і ковбасок, а також розповідають про особливості гірчиці та інших соусів.

"До мене їдуть студенти з усього світу. Сам я дуже люблю ковбасу та сосиски. Я щодня їм білу ковбасу двічі. Неділя - єдиний день тижня, коли я не їм білої ковбаси", - розповів керівник навчального закладу.

Біла ковбаса - особливий вид сосисок для варіння. Зазвичай їх готують з телятини з додаванням свинячого сала, спецій і солі та обов'язково в натуральній оболонці. Як правило, їх подають з солодкою гірчицею.

Між іншим, як вважають вчені, вже до 2050 року людству, щоб вижити, доведеться харчуватися синтетичним м'ясом - на всіх натуральної продукції вже не вистачатиме, адже через 40 років, за прогнозами демографів, населення Землі зросте до 9 млрд людей.

Читайте також:

Влада запропонувала німцям для боротьби з потеплінням їсти менше м'яса

Найближчим часом подорожчають м'ясо, гречка та молоко

Через 40 років людству доведеться перейти на штучне м'ясо

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції © За матеріалами Lenta.ru / Д.М.
Побачили помилку - контрол+ентер
Всього коментарів: 0
Вибір редакції