У Нью-Йорку голий чоловік бігав площею Таймс Сквер та гукав Трампа

У Нью-Йорку голий чоловік бігав площею Таймс Сквер та гукав Трампа

Фото: New York Daily News

Затим хлопець тікав від правоохоронців та випадково зірвався з червоних сходинок біля театральних кас на площі.

У четвер, 30 червня, у Нью-Йорку на Таймс Сквер голий чоловік протягом 90 хвилин бігав площею, потім заліз на червоні сходинки біля театральних кас TKTS та випадково впав з них. Про це повідомляє New York Daily News.

Ексцентричний чоловік зібрав довкола себе десятки витріщак. Невідомий постійно викрикував: "Дональде Трампе, де ти?" На місце події покликали кілька поліцейських, аби вони контролювали ситуацію. За словами свідків, поліцейські показали неймовірну стриманість, незважаючи на те, що голий чоловік їх дражнив та плював у них.

Через годину хлопець почав тікати від поліцейських. Один з правоохоронців хотів зловити його за руку, однак чоловік ухилився і впав з краю сходинок на землю повз аварійний мішок, який на землі розстелила рятувальна служба.

Однак, незважаючи на падіння, голий чоловік продовжував чинити опір правоохоронцям, тому вони були вимушені прив'язати його до носилок. Чоловіка доставили до госпіталю.

Нагадаємо, раніше у Китаї на День всіх закоханих голий коханець тікав від чоловіка своєї дівчини через вікно. У свято раптово повернувся чоловік коханки. Хлопець вирішив уникнути зустрічі, виліз через вікно і почав спускатися, тримаючись за дріт. Однак, він все таки втратив рівновагу та впав на асфальт.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація