У Полтаві друзі жорстоко пожартували над нареченим, який не хоче влаштовувати парубоцьку вечірку

Ображені друзі вже не вперше його розігрують.

У Полтаві четверо хлопців вирішили провчити свого друга, який незабаром одружується, але не хоче влаштовувати парубоцьку вечірку.

За словами одного з жартівників, їхній друг не каже, коли буде весілля, не говорить, тому відмовляється проводити вечірку, пише місцеве видання "Полтавщина".

Скориставшись тим, що наречений поїхав у відрядження і залишив свою машину на вулиці, його друзі обмотали авто 220 метрами харчової плівки, а на дах прикріпили бант. Крім того, на машину прикріпили записку: "Він не хоче виставлятися за парубоцьку вечірку".

Це вже не перший розіграш ображених друзів. До цього вони прикріпили на скло наклейку у вигляді чайника на гусеницях, а також інсценували викрадення автомобіля. Одного разу наречений залишив відкриту заведену машину, а поки прогрівав — вирішив викинути сміття. У цей час з-за рогу вийшов його друг, сів у авто і почав їхати.

"Дмитро біг за машиною метрів 100. Як зізнався потім, в душі у нього в той момент все похололо — реально повірив, що машину викрадають", — розповів друг нареченого Сергій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація