У Росії мешканці викликали ОМОН через занадто наполегливого кота

У Росії мешканці викликали ОМОН через занадто наполегливого кота

У Росії мешканці викликали ОМОН через занадто наполегливого кота

Фото: Facebook/Катерина Язикова

Після прогулянки кіт помилився дверима.

У російському місті Новосибірськ мешканці викликали ОМОН, злякавшись наполегливого кота, який намагався потрапити до них в квартиру.

Цю історію на своїй сторінці в Facebook розповіла подруга господині кота Катерина Язикова.

За її словами, кіт Тиша пішов гуляти і, повертаючись додому після прогулянки, переплутав двері в під'їзді. Кіт почав сильно шкребтися у двері до сусідів, збив шматок бетону і намагався виставити одвірок. Мешканці квартири подумали, що це злодій, а оскільки у них стоїть охоронна сигналізація, вони викликали поліцію.

"Приїхав ОМОН — з автоматами, у бронежилетах, красиві такі. А тут посеред штукатурки сидить зломщик Тиша. ОМОН запропонував кота за шкірку виставити на вулицю, але сусіди, милі-милі, з цієї злочинної морди якось зрозуміли, що кіт домашній. Пішли по сусідах. До Ірки в останню чергу зайшли: "А ми подумали, що не ваш. Навіщо вам кіт, якщо у вас троє дітей?", — написала мешканка Новосибірська.

Нагадаємо, відомий на весь світ Музей воскових фігур мадам Тюссо завів копію не менш відомого сердитого кота Grumpy. Це перша копія кота, яку увіковічнили у музеї – раніше жодного кота так не вшановували. Крім того, фігура кота – перша механізована за останнє століття існування музею. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація