У Росії омонівця "увічнили" у вигляді гумової качки для ванни

У Росії омонівця "увічнили" у вигляді гумової качки для ванни

У Росії омонівця "увічнили" у вигляді гумової качки для ванни

Фото: funnyducks.ru

Відповідно до опису на сайті магазину, іграшки рекомендовані для дітей від 3-х років.  

Російські підприємці "увічнили" професію омонівців у вигляді дитячої іграшки: в інтернет-магазині "Веселі Уті-путі" можна придбати іграшку для ванни "ОМОН-качку". Про це пише видання Znak.com.

"Іграшка – качечка в екіпіровці співробітника ОМОН: в шоломі, бронежилеті і з гумовою палицею. Іграшка входить до категорії "Професії". Також в цій категорії є качки "Злодій", "Лікар", "Пілот" та інші", - зазначає видання.

Відповідно до опису на сайті магазину, вони рекомендовані для дітей від 3-х років: "На воді тримаються рівно, голова не переважує, на бік не завалюються".

Фото: funnyducks.ru

В історії іграшки зазначено, що вона починається з ХІХ століття, коли гума стала найбільше поширюватися. У 1928 році з'явилася пустотіла гумова іграшка-качка, але вона не була задумана як іграшка для ванни. Спочатку качечка не вміла плавати, оскільки призначалася винятково для допомоги дітям при прорізуванні зубів. Потім були ще кілька качок різного призначення, і в 1949 маленька жовтенька качечка була запатентована в Каліфорнії.

Як зазначає видання, у ліберальної громадськості Росії ОМОН асоціюється з розгоном мітингів і демонстрацій.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація