У наметі посеред вулиці він готує локшину з соєвим соусом і куркою.
Вуличний кухар з Сінгапуру став володарем престижної зірки Michelin.
Чан Хон Мен готує їжу вже 35 років, передає Вloomberg.
У чоловіка власний бізнес - намет Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle, в якій він готує локшину з соєвим соусом і куркою.
Як стало відомо, Чан Хон Мен вчився готувати у гонконгського шеф-кухаря. У 16 років Чан Хон кинув навчання і допомагав батькам у Малайзії, тоді він і вирішив стати кухарем.
Наставник тоді сказав йому: "Найбільше, чого ти можеш досягти, - потрапити в гід Мішлен".
Щоранку біля його намету вибудовується черга з охочих покуштувати локшину з куркою.
А одним представники Мішлена самі прийшли до містера Чану і покликали його на церемонію нагородження бажаною зіркою.
"Для мене це було так несподівано! Я запитав тоді: "Ви що, жартуєте?" - каже шеф.
Він також уточнив, чи може взагалі намет з вуличною їжею отримати таку відмінність. "Ми оцінюємо їжу, а не місце", - сказали в Мишлені.