У США бібліотечному коту дали 30 днів на пошуки нового будинку

Кота заборонили тримати у бібліотеці через нову постанову.

Влада техаського містечка Форт-Уерт дала бібліотечному коту Браузеру 30 днів, щоб підшукати собі новий будинок. До цього кіт 6 років мешкав у місцевій бібліотеці, де став загальним улюбленцем. Але тепер нова постанова заборонила тримати тварин в публічних міських будівлях. Про це повідомляє Buzzfeed.

Як написано на сайті бібліотеки, Браузер любить дрімати в кріслах або розвалившись на клавіатурі поки відвідувачі намагаються використовувати комп'ютери.

Крім того, у бібліотеки є власний акаунт в Instagram, де часто з'являються світлини з Браузером.

Браузер настільки популярний, що бібліотека навіть створює та показує щороку календар з фотографіями улюблених книг кота.

Через виселення Браузера в Інтернеті почали одразу збирати підписи. Однак навіть достатня кількість підписів під петицією проти виселення Браузера не змінила рішення урядовців.

Мешканці міста активно висловлюються проти рішення місцевої влади про заборону Браузеру жити у бібліотеці у соціальних мережах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про коня, який зірвав роботу журналістові. Кумедне відео вже набрало понад мільйон переглядів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація