У США Клінтон і Трамп стали героями саркастичної інсталяції до Геловіну

Автор хотів зробити політичну заяву. 

У місті Коннектикут, що у США, зробили інсталяцію до свята Геловін з кандидатами у президенти країни. Тут модель Трампа "горлала" на мексиканському кордоні, а пінопластова Клінтон осідлала осла.

Своєрідна виставка вже стала визначною пам'яткою і зупинила рух у місті, повідомляє Reuters. Автором ідеї став професор історії Метт Воршер. Таким чином він хотів зробити політичну заяву.

"Це божевільні президентські вибори, де здається, політика вийшла з-під контролю. Я роблю заяву про обидві партії, Республіканську і Демократичну, але найбільше занепокоєння викликає Дональд Трамп у ролі президента", - сказав Воршер.

Автор побудував 2,4-метрову стіну, яка слугує кордоном з Мексикою, щоб не пускати мігрантів. Зверху на цій стіні сидить модель Трампа з озброєними охоронцями.

Своєю чергою, на плакатах картонових мігрантів написи: "Ми всі були іммігрантами" або "Ми не злочинці".

За словами Воршера, він продумував інсталяцію протягом кількох місяців. 

Нагадаємо, у Мережі на сторінці видання Sky News у Youtube з'явилася відеопародія, на якому люди, які виглядають як Трамп та Клінтон, на боксерському рингу влаштували реп-батл. Відео з'явилося напередодні перших телевізійних дебатів між кандидатами у президенти США. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація