У США у 4-місячної дитини виявили в крові кокаїн

У США у 4-місячної дитини виявили в крові кокаїн

Фото: Daily Mail

Мати маленької дівчинки заявила, що приймала наркотики перед грудним вигодовуванням.

В Арізоні подружній парі тележурналістів висунули звинувачення за трьома статтями, після того, як в організмі їх 4-місячної дитини виявили кокаїн.

42-річний Сом Лізаус і 26-річна і Крістін Лізаус були звинувачені за трьома кримінальними статтями, за те, що мати годувала грудним молоком і одночасно приймала кокаїн, повідомляє Daily Mail.

Їх дочка стала малочутливою та млявою після грудного вигодовування, після чого вона потрапила до лікарні.

Своєю чергою, молода мама заявила поліції, що не могла нашкодити своїй дитині, якщо минуло 12 годин після останнього прийняття дози наркотику.

Також подружжя було заарештовано за звинуваченням у торгівлі наркотиками і в жорстокому поводженні з дітьми.

У лікарні медики виявили, що у маленької дитини стали "заходити очі" і вона стала нечутливою до медичних препаратів. За проведеними аналізами сечі і токсинів, у крові дитини виявили кокаїн. Після події, поліція виявила в квартирі пари 1,59 грамів кокаїну.

В суді пара не визнала свою провину за жодною зі статтей.

"Ми всі робимо помилки. Ми все робили речі, про які потім жалкували. Про дитину добре дбали. Вони зараз хочуть довести всім, що хороші батьки і більше ніколи такого не допустять", - сказав в їх захист адвокат.

Нагадаємо, 36-річна американка Дженніфер Малфорд з Атланти вигодовує свого молодого чоловіка грудним молоком. Молода пара на грудному вигодовуванні вже кілька років. Таким чином, молодим людям постійно доводиться приймати "сухе харчування" кожні дві години, це допомагає їм обдурити організм у виробництві молока.

Повʼязані теми:

Наступна публікація