У США жінка поскаржилася на сусіда, який протягом чотирьох років ґвалтував свою собаку

У США жінка поскаржилася на сусіда, який протягом чотирьох років ґвалтував свою собаку

Ілюстрація / Фото: pixabay.com

Чоловік називав тварину Крихітка. 

Американця Бредлі Хаббарда звинувачують у сексі з його домашньою твариною.

23-річний чоловік мав регулярні статеві контакти зі своєю собакою, яку називав Крихітка, відтоді, коли він її купив, передає Mirror.

Хаббарда заарештували у його будинку в місті Пенсакола, що в штаті Флорида. Зазначається, що на чоловіка поскаржилася його сусідка. Однак жінка зізналася, що не одразу підняла тривогу через свої припущення, адже не хотіла, щоб чоловіка арештували.

Однак, згодом вона зрозуміла, що ситуація "настільки погана", що стало страшно за безпеку собаки породи пітбуль.

Останньою краплею було 28 грудня, коли Хаббард узяв свою собаку з собою у спальню і зачинився там. За словами сусідки, вона чула, як звідти доносилися шум від ліжка та стогони власника тварини.

Згідно з повідомленням, чоловіка арештували. Окрім того, сусідка зауважила, що чоловік мав статеві зносини з бідолашною собакою протягом 4 років.

Жінка також описала один випадок, коли вона, мабуть, заскочила Хаббарда під час сексу з собакою, яка "облизувала його всього", у той момент, коли він лежав у ліжку. Ветеринар, який оглянув собаку, підтвердив слова жінки про насильство над твариною. 

Нагадаємо, раніше 20-річна Бріттані Сонніер з міста Лейк Хавасу потрапила за ґрати після того, які зізналася в зґвалтуванні двох власних і кількох сусідських собак. Поліція звинуватила дівчину у "злочині проти природи".

Повʼязані теми:

Наступна публікація