У найстрашнішій в'язниці Сальвадору ув'язнені влаштували оргію зі стриптизом

У найстрашнішій в'язниці Сальвадору ув'язнені влаштували оргію зі стриптизом

Фото: Getty Images

Відеоролик виявили в телефоні, який конфіскували в одного злочинного члена банди.

У в'язниці Сальвадору, в якій містяться одні з найнебезпечніших злочинців, ув'язнені дівчата влаштували оргію зі стриптизом. Про це пише видання Mirror.

На 41-секундному відео видно, як кілька роздягнених дівчат танцюють перед ув'язненими чоловіками. Танці проходили на задньому дворі в'язниці.

Відеоролик виявили в телефоні, який конфіскували в одного злочинного члена банди. "Святкові танці" вже встигли охрестити як порновечірка.

Після публікації відео, на якому знята вечірка у в'язниці, глава Тюремної служби розпорядився провести внутрішнє розслідування, щоб з'ясувати, що сталося, і притягнути винних до відповідальності.

"Наразі ми чекаємо на результати цього розслідування", - заявив міністр тюремної служби.

Депутат опозиційної партії Патрісія Вальдів'єсо повідомила, що це неприпустима поведінка, але можливо цих дівчат змусили.

"Ми не знаємо, чи були ці жінки змушені або їм погрожували. У будь-якому випадку, це неприпустимо. Справжня трагедія полягає в тому, що чесні законослухняні громадяни у цій країні платять податки, в той час як ці злочинці розважаються", - додала депутат.

Як повідомляє видання, в'язниці в Південній Америці відомі своєю політикою, і там дозволено все, окрім втечі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація