Британка розповіла, що її зґвалтувало понад сто педофілів протягом двох років

Британка розповіла, що її зґвалтувало понад сто педофілів протягом двох років

Британка розповіла, що її зґвалтувало понад сто педофілів протягом двох років

Фото: mirror.co.uk

З усіх злочинців засудили лише трьох.

У Великобританії школярка нарешті розповіла про те, що протягом двох років її зґвалтувало 137 педофілів. Лише трьох із них ув'язнили. Про це повідомляє Mirror.

22-річна Пола Сміт (не її справжнє ім'я) зізналася про ґвалтування, які вона терпіла роками. За її словами, вперше вона стала жертвою у віці 13 років, коли чоловік на авто викрав її біля школи та відвіз до свого будинок.

Уже через кілька днів її знайшов інший педофіл через Facebook. Він представився працівником служби, що допомагає дітям оговтатися від сексуального насильства. Саме він протягом двох років ґвалтував школярку, а також продавав її іншим педофілам через сайт для свінгерів, де її профіль опублікували без її відома.

Дівчина зустрічалася з ґвалтівниками переважно в готелях у різних містах країни. За її словами, соціальні служби, школа та поліція не доклали жодних зусиль, аби зупинити її жах.

Школярка майже припинила відвідувати школу, однак навчальний заклад навіть не надіслав її батькам листа про пропуски занять.

Заарештувати зловмисників удалося лише після того, як один із них вийшов на маму жертви, оскільки не зміг додзвонитися Паулі. Після цього дівчина розповіла усі імена, адреси, реєстраційні номера автомобілів своїх кривдників, однак поліція заарештувала лише п'ятьох злочинців, двоє з яких наклали на себе руки ще до вироку суду.

Одного з педофілів засудили до 7 років позбавлення волі, інших двох - до 6. Дівчина вимагає пояснень від поліції, чому з усіх її кривдників за ґрати потрапило лише троє.

Тепер уже 22-річна Паула, мати двох дітей, розповідає свою історію людям, аби допомогти іншим потенційним жертвам.

Нагадаємо, на Сумщині повторно заарештували фермера-педофіла. Це сталося після того, як до правоохоронців звернулися ще дві родини, діти яких постраждали від дій чоловіка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація