У Єкатеринбурзі гранітну кулю навпроти будівлі уряду області перефарбували у "покебол"

У Єкатеринбурзі гранітну кулю навпроти будівлі уряду області перефарбували у "покебол"

У Єкатеринбурзі гранітну кулю навпроти будівлі уряду області перефарбували у "покебол"

Фото: instagram/mariasnizza

Влада міста вирішила не перефарбовувати об'єкт на набережній.

У Єкатеринбурзі невідомі перефарбували гранітний шар на набережній річки Ісеть навпроти будівлі уряду Свердловської області у "покебол" - пастку для покемонів із популярної гри.

Міська влада поставилися до такого кроку лояльно. У МВС заявили, що ніхто не скаржився, тому перевірку проводити не будуть. А мер міста заявив, що поспішати перефарбовувати об'єкт не стануть.

"Я не бачу нічого страшного в цьому. Люди полюбляють грати і таким чином висловлюють свої емоції. Якщо цей арт-об'єкт нікого не дратує, то нехай поки стоїть", - каже мер Єкатеринбурга Євген Ройзман, пише TJ.

Міський голова не виключає, що кулю, можливо, відмиють під час підготовки до дня міста, який відзначатимуть 18 серпня.

Видання зазначає, що кулі на набережній часто стають об'єктами для вуличного арту. Наприклад, одну з них перефарбовували на "всевидяче око", яке стежило за діями влади.

Дізнатися, як українці можуть встановити гру та які правила у вірусної програми можна з інфографіки ТСН.ua.

Pokemon Go

За останні дні гра Pokemon Go отримала вірусну популярність.

Розробники Pokemon Go попереджають, що необхідно виконувати завдання так, щоб не піддавати себе ризику, проте соціальні мережі повні історіями про людей, які встигли за минулий вікенд врізатися в стовп, впасти на нерівному місці і навіть втратити роботу через пристрасті до нової гри.

Деякі гравці в Pokemon GO так зосереджуються на ігровому процесі, що перестають помічати навколишній світ. Один з перших нещасних випадків, пов'язаних з грою, був зафіксований в США вже через півгодини після виходу програми в App Store: користувач Reddit, захопившись, не помітив у себе на шляху рівчак, впав і пошкодив ногу. Пояснюючи те, що трапилося лікарям, він вирішив розповісти, що отримав травму, вигулюючи собаку. Покемони, заховані у важкодоступних місцях, призводять і до несподіваних знахідок. Так, у штаті Вайомінг підліток шукав в річці водяного покемона і виявив труп.

Повʼязані теми:

Наступна публікація