Українців, які "затролили" Меркель у Facebook, погрожують забанити

Українців, які "затролили" Меркель у Facebook, погрожують забанити

Користувачі Facebook обурені заграванням Меркель з Путіним. / Фото: Facebook

Проте, незважаючи на "погрози", українці продовжили флешмоб.

На сторінці канцлера Німеччини Ангели Меркель в Facebook розгорнувся справжній флешмоб. Українці масово тролять її в соцмережі, закидуючи коментарями "Danke, frau Ribbentrop!".

У зв'язку з цим, на сторінці Меркель з'явився новий допис, в якому всіх, хто залишив подібний коментар, обізвали спамерами. Коментарі ж тепер обіцяють почистити.

Згідно повідомленням, тисячі коментарів розлючених українців - це спланована спам-атака. А на сторінці Меркель можна вести лише конструктивні діалоги. Тому, всіх, хто продовжить і далі спамити у коментарях, адміністрація буде банити.

"Ми видалимо усі повідомлення, що порушують права людини, принижують її гідність, чи містять наклеп, расистський або екстремістський контекст. Ми вітаємо діловий, конструктивний діалог і сподіваємось, що надалі саме так і буде", - йдеться у повідомленні.

 
Post by Angela Merkel.

Однак, незважаючи на "погрози" з боку адміністраторів, які ведуть сторінку Меркель, користувачі соцмережі продовжили свій флешмоб і під цим записом.

Нагадаємо, українці влаштували акцію толерантного "тролінгу" сторінки Меркель у Facebook через її сумнівну позицію щодо агресії Росії в Україні.

Фразою "Danke, Frau Ribbentrop!"українці натякнули канцлеру на схожість домовленостей між Меркель та Путіним із сумнозвісним розділом сфер світового впливу - пактом Молотова-Ріббентропа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація