Українські страви потрапили у 10-ку найсмачніших світових наїдків

Голосували за це туристи по всій Землі

Борщ, сало, вареники, галушки і решта, чим багата українська кухня відтепер у списках найсмачніших світових наїдків. Голосували за це туристи по всій Землі! Українські страви поставили на 8-ме місце - просто між кулінарним багатством Японії та Китаю, йдеться в ТСН.19.30.

Тим часом, ТСН з'ясувала, що пробувати традиційні смаколики іноземні гості можуть геть не в усіх ресторанах із написом "Національна кухня". Туристам тепер пропонують скуштувати їжу осучаснену.

У одному з столичних ресторанів Солоха наганяє апетит українським борщем зі сметаною - це з кулінарного повсякдення та запеченою рибою, яка здавна - тільки на свята! Випити горілки, закусити салом! Від усього цього каже, за вуха не відтягти, особливо іноземців.

Українська кухня визнана однією з кращих в світі

ТСН. 19:30 26 лютого, 20:25
Борщ, сало, вареники, галушки і решта, чим багата українська національна кухня від тепер у списках найсмачніших світових наїдків. Голосували за це туристи по всій Землі. Українські страви поставили на 8 місце, просто між кулінарним багатством Японії та Китаю. 

Українська кухня потрапила до переліку найсмачніших шляхом усеземного голосування. Стисла інструкція роз'яснює: борщ - це суп із м'яса, буряка і всього, що є в холодильнику. Горілка - та сама водка, тільки до біса міцна! Очолює список в'єтнамська їжа.

Деякі вітчизняні ресторани дивують національними стравами самих українців, знаходять нове виконання. Наприклад чорні вареники з чорнилом каракатиці із начинкою на будь-який смак. Трансформація страв нині річ популярна - пояснюють фахівці. Мовляв, така собі адаптація. Як наприклад страви країн Азії адаптують для європейських споживачів.

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції
Побачили помилку - контрол+ентер
Останні Перші Популярні Всього коментарів: 2
  • ArnoMasha ArnoMasha 27 лютого, 16:28 Згоден 4 Не згоден 2 Во вьетнаме вообще ничего вкусного не было,а украинский борщ-это не то что есть в холодильнике,а его надо уметь варить,а горилка-то не просто дуже міцна, а ще й чиста як сльоза,тому щоробиться з пшенички.прошу не плутати з самогоном.хоча і самогончик в нас найкращий.а закусювати його потрібно свіжим домашнім яєчком СИРИМ! А про вареники вообще отдельная песня! відповісти цитувати Дякуємоспам
Вибір редакції