Усміхнений Мао чи небезпечний Джокер. Як могла би виглядати нова аватарка Кличка

Усміхнений Мао чи небезпечний Джокер. Як могла би виглядати нова аватарка Кличка

Фото: ТСН.ua

Редакція пофантазувала, яке фото могло би стояти у профілі очільника столиці. 

9 вересня мер Києва Віталій Кличко здивував своїх підписників новою незвичною аватаркою – своїм портретом, намальованим в стилі японських коміксів манга.

Оскільки глава столиці готовий до експериментів на своїй сторінці у Facebook, дизайнери ТСН.ua вирішили підготувати для нього шість експериментальних аватарок на різні випадки життя.

Перша аватарка – для осіннього та депресивного настрою. Тлін. Безвихідь. Кличко.

Депресивна аватарка / Фото: ТСН.ua

Посада мера столиці чимось схожа на роль глави мафіозного клану – постійно доводиться ухвалювати важкі рішення, вирішувати чужі проблеми та бути в центрі уваги. Так Кличко виглядав би в ролі ватажка гангстерського клану.

Кличко в ролі мафіозі / Фото: ТСН.ua

Під час візиту до Японії мер Києва, судячи з усього, захопився місцевою культурою. Тому на зміну нинішньої манга-аватарки – фото Кличка в образі героя серіалу "Наруто".

Кличко в ролі головного героя Наруто / Фото: ТСН.ua

Найкрутішим злодієм Готем-сіті був харизматичний герой коміксів Джокер. У разі, якщо очільник столиці забажає перейти на темну сторону та відчути себе антигероєм, який розбиває жіночі серця – для нього є дві аватарки на вибір – Джарет Лето чи Хіт Леджер у ролі головного ворога Бетмена.

Кличко в ролі Джокера із "Загону самогубців" / Фото: ТСН.ua

Кличко і Джокер від Хіта Леджера / Фото: ТСН.ua

Декомунізація у столиці набирає обертів, але якщо вона раптом провалиться – аватарка із Кличком в образі усміхненого Мао Цзедуна - лідера та засновника китайської Компартії. 

Усміхнений Кличко в ролі сонячного Мао / Фото: ТСН.ua

Якщо Кличку сподобаються наші варіації на тему його аватарки - редакція залюбки надасть йому оригінали фото у креативній обробці.   

Раніше ТСН.ua підготував тест із конфузами Віталія Кличка до його дня народження. У нашому відео-тесті - дев'ять запитань про конфузи мера. Для відповіді на кожне запитання у вас є 10 секунд на роздуми.Пройти його можна за посиланням →

Повʼязані теми:

Наступна публікація