В Естонії пасажирка кермувала автобусом замість п'яного водія

В Естонії пасажирка кермувала автобусом замість п'яного водія

В Естонії пасажирка кермувала автобусом замість п'яного водія

Фото: Facebook/Migle Nael

В автобусі перебувало 20 людей.

У суботу ввечері, 26 листопада, в Естонії за 20 кілометрів від кордону поліція затримала п'яного водія автобуса, що їхав за рейсом Таллін - Рига.

Оскільки одна пасажирка мала права на керування автобусом, вона довезла транспортний засіб до латвійського кордону, передає Delfi.

Зазначається, що  у правоохоронні органи Естонії надійшло повідомлення про те, що водій рейсового автобуса дивно поводиться на дорозі: різко гальмує і створює небезпечні ситуації. Поліція зупинила автобус компанії Ecolines на трасі Тарту - Пярну – Ікла.

З'ясувалося, що 50-річний чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

"Він сказав, що пив горілку", - прокоментувала пасажирка автобуса.

Жінка доправила автобус до естонсько-латвійського кордону. Після тригодинного очікування за пасажирами прибув новий транспортний засіб, який довіз їх до Риги. Згідно з повідомленням, у салоні автобусу перебувало 20 людей.

Повідомляється, що пасажири залишилися незадоволені роботою фірми-перевізника.

Нагадаємо, на початку листопада на борту літака мексиканської авіакомпанії Aeromexico пасажири виявили змію, через що літак був змушений екстрено приземлитися. Рептилія з'явилася на верхній багажній полиці у лайнері, який прямував з міста Тореон в Мехіко

Повʼязані теми:

Наступна публікація