В інтернеті з'явилось відео сексу прямо в Будівлі уряду Росії

В інтернеті з'явилось відео сексу прямо в Будівлі уряду Росії

Парочка займається сексом. Скріншот з відео / Фото: YouTube

Щоправда, більшість інтернет-юзерів вважають відео фейковим.

В інтернеті з'явилося відео, на якому парочка нібито займається сексом в одному з кабінетів Будинку уряду Росії. Відео гуляє по мережі з 8 вересня, але досі не відомо фейк це, чи ні. На YouTube його виклав користувач WTF.

Судячи з відео, все відбувається пізно ввечері. Оператор стоїть далеко від Білого Дому і знімає те, що відбувається. Але стоїть він досить далеко, щоб це могло потрапити в поле зору, що наштовхує на думку, що відео - фейк.

Під час "бродіння" камери по урядовій будівлі, об'єктив фокусується на одному з вікон, де і розвиваються події. За допомогою зуму камери картинка стає більш виразною і видно, що зайнятися коханням збираються чоловік з дівчиною.

Очевидці випадково відзняли секс коханців у вікні будинку уряду РФ

Очевидці випадково відзняли секс коханців у вікні будинку уряду РФ

Багато користувачів YouTube вважають, що відео, швидше за все, фейкове, вказуючи на деякі технічні похибки оператора.

"Спочатку вікно світиться ближче до центру, а потім або праворуч, або камера зміщується ліворуч під більш гострим кутом. Два різних види, тому, скоріш за все, це обман", - пише один із користувачів.

Деякі юзери висловлюють більш жартівливі припущення і вважають, що це реклама камери з чудовим оптичним зумом.

Як повідомлялося раніше, вчені визначили найбільш несексуальну частину людського тіла. На тілі чоловіків стільки ж ерогенних зон, як і у жінок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація