У Японії подовжили робочий день котам

У Японії подовжили робочий день котам

Фото: scmp.com

Тварини працюють у кав'ярнях для самотніх японців

У Японії котам дозволили працювати на 2 години довше, а саме до 22:00, йдеться в сюжеті ТСН. Ранок.

Зазначається, що раніше експлуатувати чотирилапих після 20:00 було категорично заборонено. Втім, ветеринари зробили висновок, що робота до пізнього вечора котам не шкодить і не викликає стресу. Тож, зважаючи на це, влада країни дозволила працювати тваринам довше.

У Японії коти працюють у кав'ярнях, куди приходять самотні японці та за філіжанкою гарячої кави або чаю граються з пухнастиками.   

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ Британії найняло на роботу кота і зробило його "дипломатичним держслужбовцем". Тепер кіт Пальмерстон буде жити в одному з найвідоміших будинків, який щодня відвідують провідні дипломати та міністри Великобританії. У Міністерстві одразу заспокоїли, що кіт буде жити не на податки громадян, його будуть утримувати співробітники за власний рахунок.

Також у МЗС повідомили, що його головним завданням буде ловля мишей в будинку. Саме він допоможе позбутися від шкідників і буде радувати всіх співробітників. Що стосується імені, вважається, що кіт був названий на честь лорда Пальмерстона.

Повʼязані теми:

Наступна публікація