Учені з'ясували, якому розміру чоловічої гідності надають перевагу жінки

Учені з'ясували, якому розміру чоловічої гідності надають перевагу жінки

Фото: pixabay.com

Дослідження показало, що жінки більше зосереджені не на довжині статевого члена чоловіка, а на його діаметрі.

Фахівці з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі з'ясували, що жінки, для короткочасних взаємин, обирають партнерів з великим розміром пеніса, тоді як для тривалих зв'язків цей параметр не є основним.

Дослідники також відзначили, що якщо жінка має "далекоглядні" плани на чоловіка, то розмір його чоловічої гідності скоріше повинен бути не великим, а середнім, за статистичних параметрів у США і Великобританії (13-15 см), повідомляє The lad bible.

У рамках експерименту дослідники надали близько сотні можливих моделей статевого члена в стані ерекції, віддрукували їх на 3D-принтері і помістили в спеціальний кошик.

Опитуваним жінкам було запропоновано вибрати з наявних примірників по два підхожих для них, перший з яких – для короткого "роману", а другий, відповідно, – для більш тривалих взаємин. Як з'ясувалося, представниці прекрасної статі в обох випадках вибрали не маленькі розміри, але все ж для нетривалого флірту вони були значно більшими, ніж у другому варіанті.

Цей експеримент був потрібен для того, щоб з'ясувати, наскільки випробовувані жінками больові відчуття і дискомфорт під час статевої близькості пов'язані з розміром чоловічого пеніса. Підсумки показали, що жінки більше зосереджені не на довжині статевого члена чоловіка, а на його діаметрі. Для них це більш важливий показник, ніж прийнято вважати чоловічою половиною населення.

Нагадаємо, раніше сексолог назвав найпоширеніші проблеми українських чоловіків. З статевими розладами до лікаря звертаються вже в 18-20 років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація