Американській вчительці загрожує покарання за щоденний секс з учнем та оголені селфі

Американській вчительці загрожує покарання за щоденний секс з учнем та оголені селфі

Американській вчительці загрожує покарання за щоденний секс з учнем та оголені селфі

Фото: Facebook/MaryBeth Haglin

У листопаді над нею повинен розпочатися суд.

У США 24-річна вчителька Мері Бет Хеглін, яка займалася сексом зі своїм учнем, стверджує, що він сам її спокусив. В інтерв'ю американському каналу вона заявила, що стала жертвою.

Мері зізналася, що вступала в статевий контакт з 17-річним парубком майже щодня протягом шести місяців, пише Mirror. Також вона відправляла йому непристойні селфі.

Зазначається, що після інциденту її звільнили зі школи. А після цього вона влаштувалася танцівницею у стриптиз-клуб. Мері зізналася, що стала вразливою після розриву зі своїм хлопцем, а учень використовував це в своїх інтересах.

"Спершу я дуже ігнорувала його залицяння, тому що розуміла, що це незаконно", - сказала Мері.

Окрім того, вчителька сказала, що намагалася припинити їхні піврічні сексуальні стосунки, але підліток погрожував, що викладе в Мережу її оголені фото, якщо вона піде від нього.

За словами Мері, їхні стосунки закінчилися після того, як інший школяр побачив їх разом.

У листопаді над нею повинен розпочатися суд. Її звинувачують у сексуальній експлуатації неповнолітнього. 

Нагадаємо, раніше вчительку біології 24-річну Маркіту Елстон заарештували через звинувачення в сексуальних домаганнях до учнів середньої школи в штаті Теннессі. Прокурори стверджують, що Елстон здійснила статевий акт із п'ятьма 17-річними хлопчиками в період з вересня до листопада 2014 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація